Άρθρα Ρεπορτάζ

Χαρίζουμε τον πλούτο της Κύπρου στους Τούρκους για λύση του Κυπριακού? Οργή στην Κύπρο για τις παροτρύνσεις Μητσοτάκη.

Γράφει ο Μουρτζούκος Χρήστος.
Η οργή περισεύει στην Κύπρο για τις επίμαχες δηλώσεις Μητσοτάκη.

Αληθεύει οτι εκμυστηρεύτηκε ο Πρωθυπουργός στον Νίκο Αναστασιάδη να σταματήσει η Κύπρος τις γεωτρήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ και να δώσουν τον αγωγό στην Τουρκία για να διευκολυνθεί έτσι επίλυση του Κυπριακού?  Ρητορικό το ερώτημα φίλη/ε αναγνώστρια/στη.

Ο Κύπριος εκδότης Κωστής Χατζηκωστής αποκαλύπτει στο βιβλίο του για τους προέδρους της Κύπρου.

Σχετικά με τις συνομιλίες του Έλληνα πρωθυπουργού με τον πρώην Κύπριο Πρόεδρο, γράφεται στο βιβλίο πως ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ζήτησε από τον Νίκο Αναστασιάδη να προβεί η Κύπρος σε αυτή την κίνηση.

Πώς μπορεί κάποιος Έλληνας πολιτικός να αφήνει την Κύπρο έξω από οποιοδήποτε εθνικό θέμα. Η Ελλάδα και η Κύπρος, η Κύπρος και η Ελλάδα είναι ένα και το αυτό, και σε καμία περίπτωση η Κύπρος δεν πρέπει να αφήνεται, είμαστε ένα έθνος και μην ξεχνάμε, είμαστε εγγυήτρια δύναμη, η Ελλάδα πρέπει να είναι πάντα στο πλευρό της Κύπρου και να μην την αφήσει στις ορέξεις των Τούρκων.

Ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου διέψευσε ότι λέχθηκαν αυτές οι συζητήσεις, μας βάζουν όμως σε σκέψεις καθώς απάντησε με σφοδρότητα ο κύριος Χατζηκωστής ο οποίος ανέφερε: το όσα έγραψα είναι αληθείς, το μόνο που δεν έγραψα είναι οι χαρακτηρισμοί που λέχθηκαν από τον κύριο Αναστασιάδη κατά του κυρίου Μητσοτάκη.

Μήπως έτσι εξηγείται η απαθής στάση της Ελλάδος της παραβίασης της υφαλοκρηπίδας και της Κυπριακής ΑΟΖ από τα τουρκικά γεωτρύπανα  (Barbaros κ.α) πριν από 3 χρόνια? και πως η Κύπρος είναι ανεξάρτητο κράτος και μπορεί να υπερασπιστεί μόνη της την εδαφική της ακεραιότητα?

Στην Ελλάδα δεν αναφέρθηκε πουθενά, θα απαντήσει ο πρωθυπουργός σε αυτές τις αποκαλύψεις, θα διαψεύσει τις δηλώσεις του κυρίου Χατζηκωστή όπως τις διέψευσε και ο κύριος Αναστασιάδης;

Χαρίζουμε τον Εθνικό μας πλούτο και τα εθνικά συμφέροντα προς χάριν, ποιού; και γιατί δεν υπάρχει εθνικό φρόνημα στο πολιτικό σύστημα?

Οχι φυσικά οτι αναμένουμε απαντήσεις…

Διαβάστε ακόμη: Γιατί αυτή η τραγωδία στα Τέμπη, τι ευθύνεται?

Διαβάστε ακόμη: Η αποτυχία της δύσης στην Ουκρανία.

Διαβάστε ακόμη: Ο Ιδιοκτήτης του e-enimerosi.com, Χρήστος Μουρτζούκος μιλάει στο NaftemporikiTV

Διαβάστε ακόμη: Η ”Ανόητη” πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη κρίση της ενέργειας.

Διαβάστε ακόμη: Ψήφος αποδήμων: Πώς κάνουμε την εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους του εξωτερικού.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi