Κοινωνία Κόσμος

Τεράστια καταστροφή στο Τέξας: Περίπου 18.000 αγελάδες πέθαναν μετά από έκρηξη σε φάρμα.

Ένας σοβαρά τραυματίας και περίπου 18.000 αγελάδες νεκρές είναι ο απολογισμός της έκρηξης, που συνέβη σε γαλακτοπαραγωγική φάρμα στο Τέξας νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Οι αρχές πιστεύουν ότι τα μηχανήματα μπορεί να έχουν αναφλέξει αέριο μεθάνιο. Φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από το γραφείο του σερίφη της κομητείας Castro δείχνουν ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού να υψώνεται από το έδαφος.

Όταν η αστυνομία και το ασθενοφόρο έφτασαν στη φάρμα, βρήκαν ένα άτομο παγιδευμένο και το μετέφεραν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Αν επιβεβαιωθεί ο αριθμός των νεκρών αγελάδων θα πρόκειται για την πιο θανατηφόρα πυρκαγιά σε φάρμα με βοοειδή από όταν άρχισαν να τηρούνται στατιστικά στοιχεία το 2013. Να σημειωθεί ότι σχεδόν 6,5 εκατομμύρια ζώα αγροκτήματος έχουν σκοτωθεί σε πυρκαγιές αχυρώνα από το 2013, εκ των οποίων περίπου 6 εκατομμύρια ήταν κοτόπουλα και περίπου 7.300 ήταν αγελάδες, σύμφωνα με την AWI.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi