Διεθνή

First Republic Bank: Κατέρρευσε η τράπεζα «Βόμβα» στις ΗΠΑ.

First Republic Bank: Η DFPI διόρισε την ομοσπονδιακή υπηρεσία (Federal Deposit Insurance Corporation FDIC) για την εποπτεία της αναφερόμενης τράπεζας, ενώ ανακοίνωσε ότι αποδέχτηκε μία προσφορά από την JPMorgan Chase Bank και από την National Association, Columbus, Ohio για τη διαχείριση όλων των καταθέσεων.

Η Υπηρεσία Οικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνιας (DFPI) ανακοίνωσε ότι η First Republic Bank (FRB) βρίσκεται από σήμερα υπό τον έλεγχό της, με το Reuters να αναφέρει ότι συμφώνησε να πουλήσει τα περιουσιακά της στοιχεία στην JP Morgan.

Συγκεκριμένα, η JP Morgan θα αναλάβει όλες τις καταθέσεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των ανασφάλιστων καταθέσεων, και ουσιαστικά όλων των περιουσιακών στοιχείων της First Republic Bank.

Πρόκειται για την τρίτη τράπεζα που καταρρέει στις ΗΠΑ από τον Μάρτιο, μετά τις Silicon Valley Bank και Signature Bank.

Όπως έγινε γνωστό, τον έλεγχο της τράπεζας ανέλαβε η Υπηρεσία Οικονομικής Προστασίας και Καινοτομίας της Καλιφόρνιας, που διόρισε διόρισε την ομοσπονδιακή υπηρεσία (Federal Deposit Insurance Corporation FDIC) για την εποπτεία της αναφερόμενης τράπεζας.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Λυγερός: Τι σημαίνει η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας-Ινδίας.

e-enimerosi

Εκλογές στην Ινδία.

Το Ισραήλ επιτίθεται στο Ιράν.

Χρήστος Μουρτζούκος