Κοινωνία Κόσμος

Γερμανία: Ζευγάρι βγήκε ραντεβού στο δάσος και η γυναίκα τον παράτησε δεμένο σε δέντρο.

Ενα απίστευτο συμβάν, με ένα… παρολίγον ζευγάρι, έφερε στην δημοσιότητα η αστυνομία στην Γερμανία.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ένας 51χρονος άνδρας γνώρισε μία γυναίκα στο διαδίκτυο και έδωσαν ραντεβού στο δάσος, κοντά στην πόλη Μπούκμπουργκ.

Οι δυο τους φαίνεται πως αποφάσισαν να κάνουν ένα… ερωτικό παιχνίδι, με την γυναίκα να δένει τον άνδρα σε δέντρο, έχοντας κι ένα καλσόν στο κεφάλι. Το… παιχνίδι τους έγινε σε μία κρυψώνα για κυνηγούς, αλλά κάποια στιγμή η γυναίκα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και έφυγε άρον άρον, αφήνοντάς τον δεμένο.

Ο άνδρας άρχισε να φωνάζει και για καλή του τύχη τον άκουσαν ένας κυνηγός και ένας ποδηλάτης. «Ο 51χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι είχε πάνω του έναν κόφτη για τέτοιες καταστάσεις, αλλά φαίνεται ότι υποτίμησε τις δεξιότητες της (γυναίκας) στο δέσιμο, επειδή δεν μπόρεσε τελικά να φτάσει το μαχαίρι» ανέφερε η αστυνομία. Ο άνδρας δεν τραυματίστηκε και αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες για την ταυτότητα της γυναίκας. Η αστυνομία όμως ξεκίνησε έρευνα εναντίον της με την κατηγορία της πιθανής στέρησης ελευθερίας.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή Αρχική εικόνα: Eurokinissi

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 6,3 ρίχτερ στην Ιαπωνία.

e-enimerosi

Σίδνεϊ: Επίθεση σε εμπορικό κέντρο, πληροφορίες για έξι νεκρούς.

e-enimerosi

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκδήλωση για το Ραμαζάνι στη Φιλαδέλφεια – Αναφορές για θύματα

e-enimerosi