Ιατρική Βιολογία

Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή: Αιχμή του δόρατος στον Ιατρικό Τουρισμό.

Στην πόλη που διάλεξε ο Ιπποκράτης να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του και να διδάξει, πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Ημερίδα Τουρισμού Υγείας 2023 αφιερωμένη στην ανάδειξη και προβολή στο εξωτερικό της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής στην Ελλάδα.

Η Δημοτική Πινακοθήκη της Λάρισας υποδέχθηκε στο Σάββατο 6 Μαίου – μια μέρα μετά την Παγκόσμια Ημέρα Μαιών και Μαιευτών – πλήθος επιστημόνων υγείας, εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας, των αρχών της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Εκκλησίας οι οποίοι ανέδειξαν το μείζον ζήτημα του Τουρισμού Υγείας, της εσωτερικής δύναμης της Ελλάδας – τα έσοδα του οποίου αναμένεται να διπλασιαστούν το 2023 – και πρωτίστως της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, της κύριας ιατρικής υπηρεσίας που επιλέγουν τα υπογόνιμα ζευγάρια που επισκέπτονται στη χώρα μας από δεκάδες χώρες του εξωτερικού για ιατρικό τουρισμό και με σκοπό να επιστρέψουν στη χώρα τους με το χαρμόσυνο νέο της επιτυχούς κύησης.

Η Ελλάδα, ιδανικός προορισμός τουρισμού Υγείας.

Τις εργασίες της ημερίδας εγκαινίασε ο πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ, Περιφερειάρχης Αττικής και Προέδρος του ΙΣΑ κ. Γιώργος Πατούλης, αφού πρώτα εξέφρασε τη βαθιά θλίψη του για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών και ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους.

Το Ελληνικό Συμβούλιο Τουρισμού Υγείας (Elitour) ήταν και ο διοργανωτής της διεθνούς ημερίδας τουρισμού υγείας υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού, Υγείας, της Περιφέρειας Αττικής και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ιστορική ανακάλυψη στη Νότια Αφρική: Βρέθηκαν τάφοι που χρονολογούνται 100.000 χρόνια πριν από εκείνους του «Homo sapiens».

e-enimerosi

Τι είναι αυτό που μας κάνει ανθρώπους; Ολοκληρώθηκε η μεγαλύτερη γενετική έρευνα στα πρωτεύοντα θηλαστικά.

e-enimerosi

Το χρόνιο στρες μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή στο έντερο, τώρα οι επιστήμονες ξέρουν γιατί.

e-enimerosi

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies