ΒίντεοΓερμανίαΔιασπορά

Μόναχο: Κλείνει το 2ο Δημοτικό Σχολείο.

Κραυγή αγωνίας από τους γονείς των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου του Μονάχου, καθώς παρόλο τις κινητοποιήσεις που είχαν κάνει για να αποφευχθεί το κλείσιμο του σχολείου, τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό και έτσι από την επόμενη σχολική χρονιά οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου θα πρέπει να μεταφερθούν στο 1ο και στο 4ο Δημοτικό σχολείο της πόλης.

Το θέμα της ομογένειας και της ύπαρξης των Ελλήνων, των παιδιών, αν μη τι άλλο πρέπει να ενδυναμώνεται με την ελληνική μόρφωση στα παιδιά. Σε περίπτωση που κλείσει το σχολείο θα πρέπει να κάνουν 7 και 8 χιλιόμετρα για να μεταβούν στα αντίστοιχα δημοτικά 1ο και 4ο. Ήδη κάποια παιδιά μετακινούνται τρία και τέσσερα χιλιόμετρα για να μεταβούν στο συγκεκριμένο σχολείο, έτσι θα αυξηθεί η απόσταση. Εδώ υπάρχει ο φόβος ότι πολλοί μαθητές λόγω αυτής της απόστασης τελικά θα αφήσουν το ελληνικό σχολείο, την ελληνόγλωσση μόρφωση και θα μεταγραφούν αποκλειστικά στα γερμανικά σχολεία με αποτέλεσμα να χάσει ο Ελληνισμός την ευκαιρία να δώσει στα ελληνόπουλα την μάθηση της ελληνικής γλώσσας και την Ελληνική μόρφωση.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Έλλειψη περίπου 190.000 διαδόχων διοίκησης στη Γερμανία.

e-enimerosi

ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΛΟΥΡΗΣ: ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ 100 ΠΙΟ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

e-enimerosi

”Με την ματιά του απόδημου” – Φυσικές καταστροφές και τρόποι πρόληψής τους.

Χρήστος Μουρτζούκος

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει με αυτό, αλλά μπορείτε να εξαιρεθείτε εάν το επιθυμείτε. Αποδέχομαι Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου & Cookies