Άρθρα ΡεπορτάζΒίντεο

Η νέα γενιά στο προσκήνιο του ελληνισμού: Γεωπολιτική και πολιτική – Αναλύσεις και απόψεις

Στην τελευταία τηλεοπτική εκπομπή ΄΄Με την ματιά του απόδημου΄΄ στο κανάλι του απόδημου παλμού, καλεσμένοι ήταν η νέα γενιά, η οποία είχε και την τιμητική της. Δημοσιογράφοι και αναλυτές σε μία συζήτηση γύρω από τα γεωπολιτικά, τα πολιτικά και τα οικονομικά, όλο το γίγνεσθαι δηλαδή που αφορά την Ελλάδα και τον ελληνισμό.

Μια συζήτηση εφ΄ όλης της ύλης από την νέα γενιά δημοσιογράφων και αναλυτών. Ανάλυση για τον παρόν και το μέλλον του ελληνισμού και των πεπραγμένων αυτού. Επίσης μία έκθεση ιδεών όσον αφορά το γεωπολιτικό γίγνεσθαι.

Καλεσμένοι στην τελευταία εκπομπή της σεζόν αλφαβητικά: Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μουτζουρούλιας Ανδρέας, Νικολόπουλος Ανδρέας, Απόστολος Πιστόλας, Χατζόβουλος Νίκος

  • Κωνσταντινίδης Χρήστος: Προβληματισμένος για την μη ενεργή παρουσία των νέων ανθρώπων στα κοινά αλλά και την απουσία από το προσκήνιο των εξελίξεων, αφού είναι και οι ίδιοι οι άμεσα επηρεασμένοι από τις διεργασίες οι οποίες γίνονται κυρίως στην πολιτική.
  • Μουτζουρούλιας Ανδρέας: Η σημαντική συνεργασία Ελλάδας και Ινδίας η οποία μπορεί να ωφελήσει γενικότερα την χώρα μας, αλλά και έναντι της Τουρκίας.
  • Νικολόπουλος Ανδρέας: Ο συνδετικός κρίκος με την γενιά που ακολουθούμε και μαθαίνουμε. Οι προβληματισμοί και οι ανησυχίες για τη Βόρειο Ήπειρο και η έμφαση που δίνει για τη απουσία του Μπελέρη από την Χειμάρα. <<Η Χειμάρα χρειάζεται τον Μπελέρη, όχι το ευρωκοινοβούλιο>> δηλώνει.
  • Απόστολος Πιστόλας: Η πολιτική ανάλυση τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη με έμφαση στην Γαλλία καθώς κοντεύουν οι μέρες του πρώτου γύρου των βουλευτικών εκλογών στη χώρα. Οι πολιτικοί σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν έχουν λάβει το μήνυμα των εκλογών, τονίζει ο αναλυτής εκλογικής συμπεριφοράς.
  • Χατζόβουλος Νίκος: Η εσωτερική ασφάλεια αλλά και γενικότερα θέματα εθνικής ασφάλειας και φυσικών καταστροφών στο επίκεντρο της συζήτησης από τον καθ’ ύλην αρμόδιο στην συγκεκριμένο θέμα.

Μία εποικοδομητική συζήτηση σε χαλαρό κλίμα και όχι στα αυστηρά τηλεοπτικά  πλαίσια την οποία σίγουρα δεν θα πρέπει να χάσετε!!!

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news.

Σχετικές αναρτήσεις

Τεχνική Ανάλυση Ασφαλείας της Απόπειρας Δολοφονίας του Υποψήφιου Αμερικανού Προέδρου Donald Trump στις 13 Ιουλίου 2024

e-enimerosi

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην κάμερα της e-enimerosi: 20 χρόνια μετά το συναίσθημα δεν φεύγει

e-enimerosi

Π. Ήφαιστος: Τα αίτια των Αμερικανικών εμφύλιων διαιρέσεων – Τι έθνος είναι τελικά οι ΗΠΑ

e-enimerosi