Αθλητισμός

Συνασπισμός δυνάμεων για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Ήρθε η ώρα για αυτό που περίμεναν πολλοί λάτρεις του ποδοσφαίρου στην πατρίδα μας.

Και εξηγούμαστε. Είμαι Ολυμπιακός από την κούνια μου και το λέω για να είμαι ειλικρινής μαζί σας. Εντούτοις αυτό δεν είναι κάτι που μου περιορίζει την σκέψη. Επειδή τυχαίνει να έχω αρκετούς φίλους από την Βόρεια Ελλάδα μας, πάντα στις κουβέντες μας κυριαρχούσε η απορία και η επιθυμία μαζί με το ανάθεμα, γιατί οι δύο λαοφιλέστεροι αθλητικοί σύλλογοι της χώρας, ήταν στα μαχαίρια και δεν συνέπραξαν ποτέ για το καλό του Ελληνικού Αθλητισμού και δη του Βασιλιά των αθλημάτων του ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία χρόνια με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη και την από το 2010 παρουσία με επιτυχία του Ευάγγελου Μαρινάκη στην διοίκηση του Ολυμπιακού, το ποδόσφαιρο μας είχε την τύχη να έχει δύο μεγάλους επιχειρηματίες και δύο πραγματικούς επενδυτές.

Παρόλα αυτά, οι κακές παρέες και οι κακοί σύμβουλοι τους, ίσως καμία φορά και ο επιχειρηματικός εγωισμός τους, δεν τους άφηναν να βάλουν τα πράγματα σε ένα τραπέζι και να μπουν στην σκέψη του τι τους χωρίζει και τι τους ενώνει.

Αυτό φαίνεται πως έγινε και έχει παίξει μεγάλο ρόλο σε αυτό ένα σύστημα που έχει κατακρεουργήσει το ποδόσφαιρο και το έχει φέρει στην πλήρη ταπείνωση και ανυποληψία στα μάτια όλου του υγιούς φιλάθλου κόσμου. Ένα σύστημα που ελέγχεται πλήρως από ανθρώπους που κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Οι δύο μεγάλοι σύλλογοι και οι διοικητικοί τους ηγέτες και πραγματικά κανονικοί επενδυτές του ποδοσφαίρου μας, έχουν αποφασίσει να μπουν μπροστά και με αιχμή του δόρατος τον Μάκη Γκαγκάτση να προσπαθήσουν να αλλάξουν τα πράγματα στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές σε αυτό συνετέλεσε , το “πούλημα” του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Ιβάν Σαββίδη κάτι που εξόργισε τον δεύτερο.

Μιλάμε για ένα σύστημα αγαπητοί φίλοι που έχει βάλει χέρι ακόμα και στις εθνικές ομάδες και που απόφαση των δύο ομάδων είναι να το εξαφανίσουν. Το αν το καταφέρουν θα το δείξει ο χρόνος. Αλλά και μόνο αυτό σαν είδηση είναι ευχής έργον και εμείς οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

Ευχή όλων είναι να τα καταφέρουν και με τον Μάκη Γκαγκάτση μπροστάρη να δούμε μια κανονικότητα στα διοικητικά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ίδωμεν.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτος Τεντόγλου – Χρυσός στο ευρωπαϊκό της Ρώμης με 8.65

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο Ολυμπιακός μας κατέκτησε τον πρώτο συλλογικό ευρωπαϊκό τίτλο.

Diamond League Οσλο: Δεύτερη θέση για τον Καραλή