Εθνικά Θέματα

Μητσοτάκης για Σκόπια: Θα έχουμε ζητήματα, αν όσα ακούστηκαν προεκλογικά αποτελέσουν επίσημες θέσεις της νέας κυβέρνησης

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχωρεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην τηλεόραση του Alpha και τον Νίκο Μάνεση.

Τα όσα δήλωσε για την βόρεια γείτονά μας μετά τις εκλογές στην χώρα.

<<Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δω πώς ο εντολοδόχος πρωθυπουργός θα αναφερθεί στην ονομασία της χώρας του. Δέχθηκα τη Συμφωνία των Πρεσπών στο πλαίσιο της συνέχειας του κράτους. Ας κάνουμε λίγο υπομονή θέλω να ελπίζω ότι αυτά που ακούστηκαν προεκλογικά δεν θα αποτελέσουν θέσεις της νέας κυβέρνησης και μετεκλογικά, αλλιώς θα έχουμε ζητήματα>>.

Η συμφωνία έχει παραβιαστεί πάνω από 351 φορές.

Ξεπέρασαν τις τριακόσιες πενήντα (351) οι καταγεγραμμένες παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών από τα Σκόπια, όπου οι παραβιάσεις της Συμφωνίας των Πρεσπών συνεχίζονται. Οπότε τι αναμένεται κύριε Μητσοτάκη!!!

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

”Απασφάλισαν” οι Τούρκοι: Αν δεν συζητηθούν η διαμάχη κυριαρχίας στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συνεχίσουν να κρέμονται από ένα νήμα!

Χρήστος Μουρτζούκος

Ταμέρ Τσιλιγκίρ: Αλλαγή της παθητικής στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία

e-enimerosi

Στα σχολικά βιβλία το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

e-enimerosi