Ειδήσεις και Νέα

Μόναχο: Ο εμπαιγμός δεν έχει τέλος!!!

Γράφει ο Μουρτζούκος Χρήστος.

 

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν τα Συμβούλια γονέων ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης Μονάχου.

Στην ανακοίνωσή τους, εκφράζεται η αγωνία αλλά και η οργή των γονέων και των παιδιών της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης στο Μόναχο. Οι απαντήσεις που δεν έχουνε λάβει από τους υπεύθυνους, όπως είναι η υφυπουργός κυρία Μακρή, αλλά και η υπεύθυνη αναπληρώτρια συντονίστρια εκπαίδευσης, Σπυριδούλα Μπέση όπως και ο γενικώς πρόξενος Βασίλειος Γκουλούσης, έχουν προκαλέσει τι μήνη των γονέων στο Μόναχο.

Κάνοντας λόγο για φέουδο και υπεροψία επικρίνουν τις κινήσεις των αρμοδίων, επίσης μέσα από το ρεπορτάζ η e-enimerosi προσπάθησε να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους για το τι μέλλει γενέσθαι και που βρίσκεται η διαδικασία της υπογραφής του νέου συμβολαίου, σε επικοινωνία της 21ης Φλεβάρη με τον κύριο Κατσαρό απάντηση δεν έχει ληφθεί. Όπως απάντηση δεν έχει ληφθεί και από τα συνεχή τηλεφωνήματα στην αναπληρώτρια συντονίστρια εκπαίδευσης του Μονάχου.

Αν συνυπολογίσουμε τα όσα δηλώνουν και οι γονείς στην κοινή δήλωσή τους, ευκόλος γίνεται αντιληπτό ότι ο η οργή των ομογενών στο Μόναχο είναι έκδηλη. Σε επικοινωνία που είχε ο γράφων με ανθρώπους από το Μόναχο, αυτή η οργή γράφεται με πολύ κόσμιο τρόπο και αυτό το αναφέρω για να αντιληφθούν οι υπεύθυνοι την αγανάκτηση που έχουν οι γονείς.

Ακολουθεί ολόκληρη η κοινή δήλωση.

Η αγωνία των γονέων για το μέλλον των παιδιών τους έχει γίνει μπαλάκι του πινγκ- πονγκ μεταξύ προξενείου και γραφείου εκπαίδευσης.

Όλες οι διαβεβαιώσεις που έχουμε λάβει από την υφυπουργό κυρία Μακρή δεν ενισχύονται με τη στάση της υφιστάμενής της, αναπλ. Συντονίστρια Εκπαίδευσης κυρίας Σπυριδούλα Μπέση αλλά ούτε με τον εκπροσώπο του ελληνικού δημοσίου κύριο Γενικό Πρόξενο Βασίλειο Γκουλούση. Όλες οι προσπάθειες μας για ενημέρωση επί των εξελίξεων παραμένουν και από τις δύο άνωθεν υπηρεσίες αναπάντητες.

Θεωρούν φέουδο τους, τον ελληνισμό του Μονάχου, όπου οι δύο δούκες τσακώνονται ποιος θα τους απαξιώσει περισσότερο.

Κύριοι κατεβείτε από το ά-λόγο, καταλάβετε επιτέλους ότι είστε υπάλληλοι αυτού του ελληνισμού και πρέπει να τον υπηρετείτε.

Απαιτούμε να ενημερωθούμε επί των εξελίξεων του θέματος «σχολικό συγκρότημα Αριστοτέλης» και να να επικυρώσετέ με τις κινήσεις σας  τις διαβεβαιώσεις της υφυπουργού. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν ιδρώνει το αυτί σας ιδιαίτερα, όπως επίσης ότι το δέρμα σας είναι λίγο παχύτερο το φυσιολογικού κατά συνέπεια θα συνεχίσετε τον ίδιο ρυθμό ενημέρωσης δηλαδή κανένα.

Σας γνωστοποιούμε ότι θα αιτηθούμε τον ορισμό του ουδέτερου παρατηρητή της διαπραγμάτευσης έχοντας βέβαια κάθε έννομο συμφέρον. Μην εκπλαγείτε όταν έρθετε αντιμέτωποι με την οργή των γονέων διότι εσείς την προκαλέσατε και εσείς τη συντηρείτε! Και φυσικά εσείς είστε οι μοναδικοί
υπεύθυνοι!!!

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi