Ειδήσεις και Νέα

Ρέντη: Ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού.

Ο 31χρονος εξακολουθεί να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς ωστόσο, να κρίνουν πως είναι αναγκαίος ο ακρωτηριασμός του αριστερού ποδιού του.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου και τα όσα μεταδίδει ο skai: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση.»

Τις προηγούμενες ημέρες ο αστυνομικός υπεβλήθη και και σε άλλα χειρουργεία που ήταν απαραίτητα για να καθαριστεί το τραύμα. Όπως φαίνεται όμως δεν ήταν αρκετό και έτσι Έλα με την απόφαση για να ακρωτηριάσουν το πόδι.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Emailgate: Πρόστιμο 400.000 ευρώ στο ΥΠ.ΕΣ και 40.000 στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Γαλάζια Σημαία 2024: Δεύτερη η Ελλάδα παγκοσμίως με 652 βραβευμένα σημεία

e-enimerosi

Τέμπη: Επιστολή Καρυστιανού στον Κ. Μητσοτάκη – «Αν δεν μου απαντήσετε στα ερωτήματα, παραιτηθείτε»

e-enimerosi