Βίντεο

Γιώργος Χαρβαλιάς: Για το σχολικό κτίριο στο Μόναχο: <<Πρέπει να τσακιστεί το ελληνικό κράτος να βρει τρόπο να μην κλείσει>>

<<Αίσχος για το ελληνικό κράτος να μην μπορεί να βρει λύση, για άλλα λεφτά υπάρχουν>>, τονίζει με έντονο τρόπο ο Γιώργος Χαρβαλιάς.

Ο Γιώργος Χαρβαλιάς δημοσιογράφος και συγγραφέας μίλησε στον αέρα του απόδημου παλμού για το βιβλίο του, Γιαβόλ, αίμα, λήθη και υποτέλεια, επίσης αναφέρθηκε για το Κοσσυφοπέδιο και την ένταξή του στο συμβούλιο της Ευρώπης. Αναφέρθηκε στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και για το σχολικό κτίριο που κινδυνεύει να χαθεί στο Μόναχο για τα παιδιά της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Βαγγέλης Παπανίκος: Ο πρώτος προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου πιστεύει σε πανελλήνιο ρεκόρ στο Παρίσι και σε κατάκτηση ενός μεταλλίου.

e-enimerosi

Παναγιώτης Παύλος: Αποσχιστικές οι βλέψεις της Τουρκίας στην Θράκη

Χρήστος Μουρτζούκος

Νέες τεχνολογίες-καινοτομίες, εκπαίδευση των ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη

Χρήστος Μουρτζούκος