Βίντεο

Παναγιώτης Παύλος: Αποσχιστικές οι βλέψεις της Τουρκίας στην Θράκη

Καλεσμένος στον Μουρτζούκο Χρήστο και στο ραδιόφωνο του απόδημου παλμού, βρέθηκε ο Παναγιώτης Παύλος, Λέκτορας του Πανεπιστημίου του Όσλο και Στρατηγικός Σύμβουλος.

Αναφέρθηκε στους κινδύνους που εγκυμονεί το τουρκικό κόμμα ΚΙΕΦ (Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας), τόνισε πως οι άνθρωποι που το απαρτίζουν είναι πράκτορες της Άγκυρας και ο δάκτυλος της Τουρκίας, όπου μέσω της τοπικής αυτοδιοίκησης προσπαθεί να βάλει δάκτυλο στην Θράκη, με σκοπό τις  αποσχιστικές τάσεις που έχει η Τουρκία στην περιοχή.

Αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τις Τουρκικές βλέψεις στο Αιγαίο, αλλά και την αναφορά για την γαλάζια πατρίδα όπου έχει ενταχθεί στα σχολικά βιβλία της Τουρκίας και τα απόνερα αυτών θα τα δούμε τις επόμενες δεκαετίες.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης στην κάμερα της e-enimerosi: 20 χρόνια μετά το συναίσθημα δεν φεύγει

e-enimerosi

Ο Γιάννης Βρούτσης μιλάει στην κάμερα της e-enimerosi.com, για το πως θα εισέλθουν στο γήπεδο οι Έλληνες του εξωτερικού

e-enimerosi

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ – Ζωντανή εκπομπή

e-enimerosi