Ειδήσεις και Νέα

Πάτρα: Έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα.

Νέα εξέλιξη για την υπόθεση της Πάτρας και του θανάτου των τριών παιδιών.

Νέα αποκάλυψη στο Φως στο Τούνελ για την υπόθεση στην Πάτρα. Μετά από τηλεφώνημα που έγινε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, έγινε γνωστό ότι σε εξέλιξη είναι έρευνα και για δεύτερη ουσία στην Τζωρτζίνα.

«Η εξέταση είναι σε εξέλιξη ακόμα και για την Τζωρτζίνα», επιβεβαίωσε στη συνέχεια η καλεσμένη της εκπομπής καθηγήτρια Φαρμακολογίας, Χρυσάνθη Σαρδέλη.

«Τα ευρήματα που έχουμε μας δίνουν πάτημα και για δεύτερη και τρίτη ανάλυση και γ’ αυτό είχαμε πει ότι μπορεί να πάρει περισσότερο χρόνο. Υπάρχει κάποια τέτοια αξιολόγηση αυτή τη στιγμή. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επισήμως για της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών», διευκρίνισε η κ. Σαρδέλη.

Διαβάστε ακόμα: Πληροφορία «βόμβα» «Είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας»

Η Αγγελική Νικολούλη επισήμανε ότι αυτό δείχνει, αν ισχύει, ότι μπορεί να έχει γίνει και άλλη προσπάθεια απέναντι στο κορίτσι.

Η Ελένη Ζαγγελίδου, προϊστάμενη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης τόνισε και αυτή ότι η έρευνα συνεχίζεται. «Πιθανότατα να έρθουν στο φως και άλλα ευρήματα», είπε.

Επίσης, στην εκπομπή αποκαλύφθηκε ότι ίσως υπάρχουν κοινά ευρήματα στη Μαλένα, στο αδερφάκι της Τζωρτζίνας. «Μπορεί τα παιδιά να έφυγαν, αλλά άφησαν πίσω τους στοιχεία», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi

Ισχυρός σεισμός στη Σάμο.

e-enimerosi