Άρθρα ΡεπορτάζΔιασποράΕιδήσεις και Νέα

AΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

Η Ομάδα “Ελληνική Παρέα της Γερμανίας” σε συνεργασία με την Οικονομικό-Επενδυτικό-Ασφαλιστικό Σύμβουλο και Δικηγόρο, Εβίτα Μανούδη, σας προσκαλούν στην Ενημερωτική Online Εκδήλωση στις 12.06.22, 11.00 π.μ. μέσω της πλατφόρμας Ζoom (link παρακάτω).

Θέμα: Αξιοποίηση του εργοδοτικού επιδόματος + μικρότερη φορολογική επιβάρυνση + λιγότερες ασφαλιστικές κρατήσεις. Ένας εξαιρετικά έξυπνος και κερδοφόρος τρόπος, ώστε ο εργαζόμενος να εκμεταλλευτεί και τα 3 προνόμια! Πως συνδυάζονται όλα αυτά και πώς ακριβώς ωφελείται ο εργαζόμενος. Τι προβλέπει ο Νόμος και πως αντλεί οφέλη ο εργαζόμενος.

Ποιούς αφορά: όλους τους εργαζομένους, μισθωτούς Γερμανίας (Αngestellte).

  • ΟNLINE, Zoom Link: εδώ.
  • Meeting-ID: 503 386 4092
  • Kenncode: 3gcMkk

➢ Πώς τα 55 €, που αποταμιευέτε εσείς οι ίδιοι, γίνονται εν τέλει 115 € ; Πώς υπερδιπλασιάζεται το τελικό ποσό;

Με αυτήν την λύση απολαμβάνετε 3 οικονομικά οφέλη:
1. επίδομα εργοδότη και
2. λιγότερες κοινωνικό-ασφαλιστικές κρατήσεις και
3. φορολογικές ελαφρύνσεις.

Η συγκεκριμένη μέθοδος αφορά έναν απόλυτα αποτελεσματικό και έξυπνο τρόπο εξασφάλισης έξτρα εισοδήματος, γιατί ουσιαστικά διπλασιάζεται το ποσό της τελικής αποταμίευσής σας. Πως επιτυγχάνετε εντέλει ο διπλασιασμός του τελικού ποσού αποταμίευσης;

Π Α Ρ Α Δ Ε Ι Γ Μ Α

Ο εργαζόμενος Α αποταμιεύει 55 €. Αποφασίζει πως αυτό το ποσό θα το βάλει στην άκρη, ώστε να έχει έξτρα εισόδημα στην συνταξιοδότησή του. Μέσω του κρατικά επιδοτούμενου πλάνου, πληρώνει παράλληλα 25 € λιγότερο φόρο, έχει 20 € λιγότερες κοινωνικό-ασφαλιστικές κρατήσεις από τον μισθό του και επιπλέον, προστίθενται τα 15 € ως επίδομα από τον εργοδότη.

Για να έρθετε σε επικοινωνία στον σύνδεσμο εδώ.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ευτελισμός της ελληνικής διασποράς του Μονάχου για το σχολικό κτίριο.

Χρήστος Μουρτζούκος

Ο ανθελληνικός ρόλος της Γερμανίας και των ΗΠΑ στο θέμα της Μακεδονίας και τα Ellinika Hoaxes.

e-enimerosi

«“Φράγμα Πύλης, Τρικάλων”: Περισσότερες από δύο φορές, θα το γέμιζε ο “Πορταϊκός Ποταμός”.

e-enimerosi