Άρθρα ΡεπορτάζΔιασπορά

Γερμανία: Η δημιουργία ενός δικτύου των Ελλήνων της διασποράς. Και το όνομα αυτού ”Hellenic Βusiness Network”(Βίντεο)

Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλές προσδοκίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση Ελλήνων επιχειρηματιών στην Κολωνία, μία ιδέα που πήρε ”σάρκα και οστά” μεταξύ των Ελλήνων της διασποράς, δημιουργώντας και ενημερώνοντας τα πρώτα μέλη του ”Hellenic Business Network”.

Σε αυτή την πρώτη συνάντηση του ”HBN” συζητήθηκε και αναλύθηκε η δημιουργία και οι στόχοι του δικτύου, τονίστηκε, πώς έγινε η σύλληψη της ιδέας η οποία πραγματοποιήθηκε σε πράξη. Ένα δίκτυο από το οποίο θα επωφεληθούν όλοι οι Έλληνες επιχειρηματίες-ελεύθεροι επαγγελματίες, και ενημερώθηκαν τα μέλη του δικτύου για την επίδραση που μπορεί να έχει αυτή η πλατφόρμα η οποία μέσα από αυτή την πρόσβαση να υπάρχει η αλληλεπίδραση των Ελλήνων επαγγελματιών στην διασπορά της Γερμανίας. Αναφέρθηκε η ανάγκη η πλατφόρμα αυτή να είναι βιώσιμη για να μπορέσει με αυτό τον τρόπο να εξελιχθεί το ”HBN”, επίσης ενημερώθηκαν τα υπόλοιπα μέλη και για τις προσδοκίες.

Μία συνάντηση σαράντα Ελλήνων επαγγελματιών από 15 διαφορετικά σημεία της Γερμανίας.

Αλλά φυσικά, στον χώρο υπήρχε και αυτή η αύρα της ευχαρίστησης, της θετική ενέργεια και ελπίζουμε όλοι, ο χρόνος να έχει αυτή την ανταπόκριση από τους υπόλοιπους Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι θα ενημερωθούν στην διάρκεια των επόμενων ημερών. Αυτό που αναμένουμε όλοι είναι στο επόμενο διάστημα στο μέλλον να μεγαλώνει και να εξελίσσεται το δίκτυο, και να γίνει μία τεράστια ώθηση να δημιουργηθεί μία μεγάλη πλατφόρμα σε όλη τη Γερμανία από τους Έλληνες επιχειρηματίες-ελεύθερους επαγγελματίες. Να πούμε πως αναφέρθηκε και η ώθηση που μπορεί να δώσει το δίκτυο στους Έλληνες της διασποράς και βέβαια, ποια θα είναι η ωφέλεια όλων.

Ακολουθούν μερικά αποσπάσματα από τους αρχικούς δημιουργούς της ιδέας οι οποίοι πραγματοποίησαν σε πράξη αυτή την πρώτη συνάντηση και από κει και πέρα τίθεται στην ευχέρεια όλων των υπολοίπων μελών του δικτύου να αναπτυχθεί να εξελιχθεί και να ανεγερθεί σε μία δυναμική πλατφόρμα μεταξύ των Ελλήνων εδώ στην διασπορά της Γερμανίας.

Μία πλατφόρμα η οποία θα δίνει πρόσβαση και αλληλεπίδραση στους Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες Γερμανίας.

*Όποιος ελεύθερος επαγγελματίας-επιχειρηματίας διάβασε το άρθρο και η ιδέα του φαίνεται ενδιαφέρον, μπορεί να επικοινωνήσει με το e-mail της ιστοσελίδας (e.enimerosi20@gmail.com), στην συνέχεια θα έρθει σε επικοινωνία με τα μέλη του ΗΒΝ για να ενημερωθεί περαιτέρω.

Δημοσθένης Μαράς, Ιδρυτικό μέλος: Διαχειριστής της ομάδας Swiss Life Select
Δημοσθένης Μαράς, Ιδρυτικό μέλος: Διαχειριστής της ομάδας Swiss Life Select
Εβίτα Μανούδη, Ιδρυτικό μέλος: Δικηγόρος οικονομικός επενδυτικός ασφαλιστικός σύμβουλος.
Άρης Μάρας, Ιδρυτικό μέλος: Υπεύθυνος προσωπικού στην εταιρεία Swiss Life Select.
Άρης Μάρας, Ιδρυτικό μέλος: Υπεύθυνος προσωπικού στην εταιρεία Swiss Life Select.
Χρύσα Στογιαννάρη, Ιδρυτικό μέλος: Οικονομικός επενδυτικός ασφαλιστικός σύμβουλος.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Λάμπρος Τζούμης: Tι αποκάλυψε για την σύγκρουση Ισραήλ-Ιράν.

e-enimerosi

Στόχος είναι οι ορθόδοξοι λαοί των Βαλκανίων!!!

e-enimerosi

“Δούρειος Ίππος” στην Ευρωπαϊκή Ένωση: Η άνοδος του DAVA και οι διασυνδέσεις με την Τουρκία.

e-enimerosi