Πολιτική

Έκτακτο: Συνάντηση Δένδια – Τσαβούσογλου το μεσημέρι στις Βρυξέλλες.

Συνάντηση στο περιθώριο της Διάσκεψης Δωρητών για τον Σεισμό στην Τουρκία και την Συρία, που πραγματοποιείται στις Βρυξέλλες, θα έχει σήμερα στις 13:00, ώρα Βρυξελλών, ο Έλληνας Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Στις 13:00 θα συναντηθώ με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλουτ Τσαβούσογλου» δήλωσε ο Νίκος Δένδιας προσερχόμενος στην Διάσκεψη.

Η ΕΕ, σε συντονισμό με τις τουρκικές αρχές, διοργανώνει στις Βρυξέλλες διάσκεψη με στόχο τη συγκέντρωση πόρων και τον συντονισμό των επιχειρήσεων διάσωσης και ανοικοδόμησης.

Η διάσκεψη θα ξεκινήσει με τις ομιλίες της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, του Σουηδού πρωθυπουργού Ουλφ Κρίστερσον -η χώρα του οποίου ασκεί την εναλλασσόμενη προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ- καθώς και αυτής του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω τηλεδιάσκεψης.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

«Είναι η γεωπολιτική, ηλίθιε».

e-enimerosi

Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

e-enimerosi

ΣΥΡΙΖΑ: Οι 35 υποψήφιοι ευρωβουλευτές από τον προκριματικό.

e-enimerosi