Άρθρα Ρεπορτάζ

Αναπόφευκτος

Γράφει ο *Βασίλης Μιχαήλογλου

Χωρίς κάποιος να είναι καθηγητής δημοσίων σχέσεων ή γεωπολιτικός αναλυτής, αλλά ένας απλός παρατηρητής, θα μπορούσε να συμπεράνει ότι ο πόλεμος με τους εξ ανατολών γείτονες μας είναι ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ.

Πρόσφατα διαπιστώσαμε το νέο φαινόμενο της μυστικής διπλωματίας και να απαγορεύονται οι ερωτήσεις ακόμη και στους δημοσιογράφους σχετικά με την έκβαση των θεμάτων που συζητούν οι δυο πρωθυπουργοί. Έτσι την αλήθεια για τις υποχωρήσεις μας τη μαθαίνουμε από τα δελτία ειδήσεων των γειτόνων μας. Πρόσφατα διαφώνησαν λένε, για τα θαλάσσια πάρκα, γιατί πρέπει να τους δώσουμε αναφορά τι θα κάνουμε στο Αιγαίο. Η αλήθεια όμως είναι ότι τα θαλάσσια πάρκα είναι και οι ζώνες αλιείας μας και έτσι απεμπολούμε εκ νέου και κυριαρχικά μας δικαιώματα.

Οι αργυρώνητοι και φοβισμένοι οσφιοκάμπτες μας κατάντησαν χώρα περιορισμένης κυριαρχίας. Έτσι, βαδίζουμε σε ευρωεκλογές, με οδηγό των περισσοτέρων τη δυσαρέσκεια και στη λίστα των υποψηφίων, άτομα με ελλειποβαρής απόψεις ως προς τα εθνικά θέματα.

Τόλμησαν ξεδιάντροπα να πουλήσουν – άραγε ποιου τιμήματος – το μεγάλο όπλο μας το ΒΕΤΟ. Δεν έχουμε ανάγκη από celebrities, θέλουμε να εκπροσωπεί την πατρίδα μας μια εθνική ομάδα για το κοινό καλό. Ανταυτών βλέπουμε καθημερινά το κοινοβούλιο να έχει αντικατασταθεί από το social.

Έχουμε υποχρέωση όλοι τις πατριωτικές μας απόψεις να τις επικοινωνούμε στις παρέες μας και να σταματήσουμε χωρίς λογική να τρώμε ”κουτόχορτο’’, γιατί τελικά και η βλακεία είναι αμαρτία.

Ο *Βασίλης Μιχαήλογλου είναι ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ. Ε.Ν./ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΗΣ ISO 
ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΡΟΓΡ/ΤΩΝ ΕΣΠΑ
CO ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΓΛΑΥΚΑ / Αρθρογράφος 

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΜΠΟΓΙΑΣ

e-enimerosi

Ποιες είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις για τα χρήματα που σε σαμποτάρουν;

Εβίτα Μανούδη

Επιστροφή στη βάση

e-enimerosi