Άρθρα Ρεπορτάζ

Αντιπροσωπεία του ευρωπαϊκού ιδρύματος ελληνισμού καλεσμένοι του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη.

Σημαντικές συναντήσεις στην Κωνσταντινούπολη για το ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού όπου θα παρευρεθεί μέχρι και την Τρίτη.

Αύριο Δευτέρα αντιπροσωπεία του ευρωπαϊκού ιδρύματος ελληνισμού θα βρίσκεται στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, καλεσμένοι του Παναγιοτάτου, θα έχουν την ευκαιρία να τον ενημερώσουν για τις δράσεις του ιδρύματος, την αποστολή του, το πρόγραμμά του και φυσικά να λάβουν την ευλογία του προκαθημένου της Ορθοδοξίας.

Την Τρίτη θα παρευρεθούν στο προξενείο της Κωνσταντινούπολης καλεσμένοι του πρόξενου Κωνσταντίνου Κούτρα κατόπιν πρόσκλησής του. Βέβαια θα υπάρξουν και άλλες συναντήσεις στην πόλη με διάφορους θεσμούς και φορείς της ομογένειας όπου θα έχουν την ευκαιρία να πληροφορήσουν τον ελληνισμό της Κωνσταντινούπολης για την αποστολή και το όραμα του ευρωπαϊκού ιδρύματος ελληνισμού, και φυσικά να αφουγκραστούν τις ανησυχίες και τα όποια προβλήματα της ομογένειας στην Κωνσταντινούπολη.

Η αντιπροσωπεία του ευρωπαϊκού ιδρύματος ελληνισμού με αυτόν τον τρόπο θέλει να έχει μία πλήρη εικόνα και από αυτή την γωνιά της ομογένειας με την τόσο μεγάλη ιστορία του Ελληνισμού στην περιοχή αυτή, για να έχει και υπό τις αγκάλες της και τους ομογενείς της Βασιλεύουσας.

Το πλήρες ρεπορτάζ τις επόμενες μέρες μετά το πέρας των συναντήσεων.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Παπατζιλίκι του Κοτζιά ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών τάχα δεν παραδώσαμε μακεδονική εθνότητα στους Σκοπιανούς

e-enimerosi

Η Γεωστρατηγική και ενεργειακή αυτονομία της Ευρώπης!!!

Χρήστος Μουρτζούκος

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ!!!

e-enimerosi