Άρθρα Ρεπορτάζ

ΧΡΥΣΟΘΗΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (2).

Γράφει ο *Ιωάννης Ευθυμιάδης.

Το Μέρος πρώτο εδώ.

Μέρος δεύτερο

Στο πρώτο μέρος έγινε μια περιορισμένη γνωστοποίηση της πραγματικής ιστορίας της χρυσοθηρίας. Στο δεύτερο μέρος θα αποκαλύψω τα παράξενα και ανεξήγητα γεγονότα που έχουν συμβεί στο συγκεκριμένο μέρος της περιοχής. Δεν γνωρίζω το πώς και γιατί, δεν είμαι ειδικός γνώστης για να μπορώ να δώσω μια τεκμηριωμένη απάντηση. Απλά θα καταθέσω γραπτώς την μοναδική μου εμπειρία. Δεν μιλάω για οπτασίες της υποκειμενικής φαντασίας, άλλα για ανεξήγητα γεγονότα.

Σίγουρα θα προκύψουν πολλές αμφισβητήσεις από τους αναγνώστες και είναι λογικό, όχι όμως από κάποιους που θα είχαν μια παρόμοια εμπειρία.

Θα ξεκινήσω συλλογίζοντας να φέρω στην μνήμη μου όσο είναι δυνατόν το προσωπικό μου βίωμα.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έρευνας καταφέραμε και εντοπίσαμε το συγκεκριμένο αναζητούμενο μέρος. Μέχρι σήμερα δεν γνωρίζουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται. Κάναμε διάφορες προσεγγιστικές θεωρητικές σκέψεις. Όπως για παράδειγμα αν πρόκειται για κάποιο μαντείο, ή νεκρομαντείο, “αρχείο γνώσης” κάποιου αρχαίου πολιτισμού στο παρελθόν. Ίσως ακόμα για κάποιο επικοινωνιακό μυστικό που έχει να κάνει με ένα “αιθέριο” ενεργειακό παράλληλο κόσμο. Σίγουρα υπάρχει ένα μυστήριο το οποίο δεν μπορώ να το ερμηνεύσω ή να το προσδιορίσω με την δική μου αντίληψη. Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά ανεξήγητα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο. Συνεχίζω την εξιστόρηση του μυστηρίου. Έγινε μια επίμονη έρευνα μιας μεγάλης χρονικής διάρκειας όταν ανακαλύψαμε το κεντρικό σημείο της περιοχής.

Τα μόνα θετικά στοιχεία που είχαμε στα χέρια μας για την ανακάλυψη της ιστορίας ήταν τα απόκρυφα γραπτά στοιχεία και χάρτες.

Να ενημερώσω στους χρυσοθήρες ότι στο συγκεκριμένο αναζητούμενο μέρος που ψάχνουν δεν υπάρχουν τα λεγόμενα σκαλιστά σημάδια επάνω σε πέτρες. Υπάρχουν μόνο πέτρινα ομοιώματα και ανάγλυφα σημάδια σε βράχους από διάφορες μορφές ζώων και ανθρώπων. Επίσης αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι αν βρεθεί κάποιος στο μέρος της περιοχής δεν θα μπορέσει να ανακαλύψει κανένα σημάδι. Διότι το εντυπωσιακό είναι ότι τα ομοιώματα και τα ανάγλυφα σημάδια “εμφανίζονται” δηλαδή γίνονται αντιληπτά μόνο σε συγκεκριμένους μήνες και ώρες.

Αυτό ακριβώς το έχουμε βιώσει στην αναζήτησή μας.

Ενδεχομένως αν κάποιοι δημιούργησαν αυτόν τον χώρο με τα ιερά σημάδια, έχουν επιλέξει συγκεκριμένα σημεία όπου το κάθε σημείο έχει σχέση με την αντίστοιχη ηλιοφάνεια. Αυτό οφείλεται ανάλογα με την περιστροφική κλίση που έχει η Γή, τότε στο συγκεκριμένο σημείο του ορίζοντα που βρίσκεται ο ήλιος, ακτινοβολώντας επάνω στους βράχους τότε αρχίζουν να εμφανίζονται τα σημάδια.

Είναι ένα εντυπωσιακό και θαυμάσιο φυσικό γεγονός το οποίο βασίζεται στην λογική της αιτιοκρατίας, ντετερμινισμός. Διότι προηγείται πάντα η αρχή μιας αιτίας εκ του αποτελέσματος. Αυτή ήταν η πρώτη οπτική εμπειρία των αναζητούμενων σημαδιών.

Όταν μπήκαμε πλέον στη λογική των σημαδιών γνωρίζαμε το κάθε σημάδι πιο μήνα και ώρα εμφανίζεται, μιλάμε για ένα απερίγραπτο γεγονός. Από κάποια στιγμή και μετά μας προκάλεσε η διαίσθηση ότι κάτι περίεργο πρέπει να συμβαίνει σε αυτόν τον χώρο. Τώρα αρχίζει το ασύλληπτο, το περίεργο και το ακατανόητο για την ανθρώπινη λογική. Η δεύτερη ανεξήγητη οπτική εμπειρία ήταν όταν η ανάγλυφη γυναικεία μορφή στον βράχο που κάνει σπονδή με τον αμφορέα, εφόσον πρώτα έγινε αντιληπτή από τον φωτογόνο ήλιο ακτινοβολώντας επάνω της, παρατηρώντας την σε δευτερόλεπτα ξαφνικά άρχιζε να εμφανίζεται σε ζωντανή μορφή. Ένα απίστευτο συναίσθημα δημιουργήθηκε εκείνη την στιγμή, ήταν σαν να ήθελε να επικοινωνήσει, φυσικά όχι δια του λόγου άλλα με μια νοητική επικοινωνία. Αυτή η ζωντανή διάρκεια κράτησε περίπου ένα με δυο λεπτά.

Η ζωντανή εμφάνιση των σημαδιών γίνονται στους μήνες, τέλη Μαρτίου αυτόν τον μήνα και τον Αύγουστο. Τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτήν την υποτιθέμενη “χρυσοθηρική” ιστορία είναι ακόμα άγνωστο.

Αυτή ήταν μια απίστευτη και όμως αληθινή εμπειρία.

*Συγγραφέας – ερευνητής Ιωάννης Ευθυμιάδης.

Το μέρος 2 εδώ.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ταμέρ Τσιλιγκίρ: Αλλαγή της παθητικής στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία

e-enimerosi

Αναπόφευκτος

e-enimerosi

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΤΑΒΑΝΑ

e-enimerosi