Άρθρα ΡεπορτάζΒίντεο

Δέσποινα Ιατρίδου: Ο κόσμος βλέπει θετικά την ΝΙΚΗ

Συνέντευξη παραχώρησε στον απόδημο παλμό και τον Μουρτζούκο Χρήστο η Δέσποινα Ιατρίδου, η οποία ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες και είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με το κίνημα ΝΙΚΗ.

Να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και να βρεθούν στην κάλπη για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα προτρέπει η κυρία Ιατρίδου τους ψηφοφόρους στην Ελλάδα αλλά και την διασπορά και τονίζει πως είναι ανάγκη οι πολίτες να αναζητήσουν τους υποψήφιους ευρωβουλευτές για να τους αξιολογήσουν και με βάση αυτό να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Με ένα ψηφοδέλτιο από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας η κυρία Ιατρίδου πιστεύει ότι η ΝΙΚΗ έχει αυτή την δυναμική που θα την φέρει για πρώτη φορά στα έδρανα του κοινοβουλίου αναφέρει στο αέρα του απόδημου παλμού.

Η νέα ψήφιση της ΚΑΠ στην Ε.Ε

Στις 13.05.2024  εγκρίθηκε το τελικό κείμενο της νέας ΚΑΠ για την οποία ταλανίστηκε η Ευρώπη από τις κινητοποίησες των αγροτών στην επικράτεια της τον περασμένο χειμώνα. Τόνισε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον αγροτικό τομέα και πώς θα πρέπει να είναι περισσότερο ευέλικτη η νέα ΚΑΠ έτσι ούτω σώστε να βοηθήσει περισσότερο τους αγρότες και να μην τους δυσκολεύει.

  • Ο κόσμος βλέπει θετικά την ΝΙΚΗ 04:00
  • Να ενεργοποιηθούν οι πολίτες και να ψηφίσουν 10:10
  • Η νέα ΚΑΠ 13:58
  • Τι προσδοκά η ΝΙΚΗ στις #ευρωεκλογές 19:23
  • Τι προσδοκά η ίδια από την υποψηφιότητά της 20:12

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΜΠΟΓΙΑΣ

e-enimerosi

Νέες τεχνολογίες-καινοτομίες, εκπαίδευση των ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη

Χρήστος Μουρτζούκος

Ποιες είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις για τα χρήματα που σε σαμποτάρουν;

Εβίτα Μανούδη