Άρθρα ΡεπορτάζΓερμανίαΔιασπορά

Κυριάκος Δανιηλίδης: Ο Έλληνας ορθοπεδικός που βραβεύεται για 3η συνεχή χρονιά από το περιοδικό Focus της Γερμανίας.

Ένα παιδί της διασποράς γεννημένος, μεγαλωμένος, σπουδαγμένος στην Γερμανία και καταρτισμένος πλέον επιστήμονας στο χώρο του, ο Κυριάκος Δανιηλίδης κάνει περήφανο κάθε Έλληνα.

Βραβεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το περιοδικό Focus, όπου η φετινή τον βρίσκει με πέντε βραβεία, τρία σε όλη την επικράτεια της Γερμανίας και δύο περιφερειακά στην περιοχή της Βαυαρίας. Πραγματοποιούν σημαντικές μεθόδους στην αποθεραπεία των ασθενών και σε πολλές περιπτώσεις και χωρίς χειρουργική επέμβαση, το επίσης πολύ σημαντικό είναι ότι παίρνουν πλάσμα από τον ίδιο τον ασθενή και το επιστρέφουνε πάλι σε αυτόν, με αποτέλεσμα την άμεση και αποτελεσματικότερη θεραπεία και αποθεραπεία του ασθενούς από τον ίδιο του το αίμα.

Ο Κυριάκος Δανιηλίδης βραβεύτηκε με τα εξής βραβεία σε όλη την Γερμανία:
  1. Στην χειρουργική ποδιών
  2. Στην αθλητική ορθοπαιδική
  3. Στην τραυματολογία

Στην περιοχή της Βαυαρίας τα περιφερειακά βραβεία που τον τιμούν είναι του Ορθοπαιδικού χειρουργού.

Δίχως να θέτει στόχους, ευτυχής που κάθε χρονιά βραβεύεται διότι με αυτό τον τρόπο δείχνει ότι οι κόποι του ανταμείβονται και ότι κάνει καλά τη δουλειά του, και έτσι όταν οι ασθενείς του είναι ευχαριστημένοι και φεύγουν με το χαμόγελο από το ιατρείο του, είναι η καλύτερη ανταμοιβή του, και είναι ευχαριστημένος φυσικά και ο ίδιος.

Είναι αφοσιωμένος στην επιστήμη και πάντα προχωράει με γνώμονα, το επόμενο βήμα και όχι το επόμενο άλμα, που στην προκειμένη περίπτωση με τα μικρά βήματα που κάνει κάθε χρόνο στη διάρκεια των ετών ισούται με ένα τεράστιο άλμα, τόσο στην προσωπική του καριέρα όσο και στην ίδια του την επιστήμη και κατ επέκταση τους ασθενείς.

Αυτό που θέλει, είναι να έχει την υγεία του, να είναι καλά αυτός και η οικογένειά του, να είναι καλά όλος ο κόσμος μετά και τα πολλά δεινά που συμβαίνουν γύρω μας και κατ επέκταση να μπορεί να αφοσιώνεται και να βοηθάει την επιστήμη του.

Ο Κυριάκος Δανιηλίδης είναι ένας από μας, αλλά είναι και αυτός που εργάζεται για όλους εμάς.

Παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη και τις τοποθετήσεις τους για τις βραβεύσεις αλλά και τις απαντήσεις που δίνει για το επάγγελμα του ως ορθοπεδικός.

Διαβάστε ακόμη: Ο Έλληνας ορθοπεδικός Κ. Δανιηλίδης βραβευμένος ως ένας από τους καλύτερους γιατρούς στην Γερμανία μιλάει για την πορεία του.

Διαβάστε ακόμα: Ο Έλληνας ορθοπεδικός Κ. Δανιηλίδης βραβευμένος για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Γερμανία.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ενεργειακή κρίση απειλεί την Ουγγαρία μετά από κυρώσεις της Ουκρανίας στο ρωσικό πετρέλαιο

e-enimerosi

Παρεμπόδιση επικοινωνίας πατέρα με το τέκνο. Κακή άσκηση γονικής μέριμνας της μητέρας, αφαίρεση αυτής και αποκλειστική ανάθεση της επιμέλειας του 7χρονου στον πατέρα

e-enimerosi

Κάθε επένδυση έχει τρία κόστη

Εβίτα Μανούδη