Άρθρα Ρεπορτάζ

ΜΜΕ της Τουρκίας: Κούρδοι καμικάζι ετοίμαζαν επίθεση αυτοκτονίας στον Έβρο.

Στην Τουρκία αναφέρουν και συγκεκριμένα η Γενί Σαφάκ, πώς εξουδετερώθηκαν τέσσερις Κούρδοι καμικάζι προερχόμενοι από την Ελλάδα όπου είχανε στα σχέδιά τους να πραγματοποιήσουν επίθεση αυτοκτονίας εντός της τουρκικής επικράτειας.

Η Γενί Σαφάκ επαναφέρει και το θέμα του Λαυρίου για τους τρομοκράτες που υποτίθεται ότι διέμεναν στην εν λόγο δομή, και αναφέρει πως οι επίδοξοι τρομοκράτες ενεπλάκησαν με Τούρκους στρατιώτες στα σύνορα του Έβρου, εκεί ανταλλάχθηκαν πυροβολισμοί και οι Κούρδοι έπεσαν νεκροί. Στην συνέχεια οι τούρκικες αρχές αναφέρουν πώς βρέθηκαν στα γιλέκα τους εκρηκτικοί μηχανισμοί αυτοκτονίας και εδώ έρχεται να δέσει το θέμα με το υποτιθέμενο ”στρατόπεδο” του Λαυρίου στην Ελλάδα, όπου η εφημερίδα ισχυρίζεται ότι οι συγκεκριμένοι προέρχονταν από το συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Όπως αναφέρουν τα Τουρκικά μέσα «είναι η ευρωπαϊκή βάση εκπαίδευσης και καταφυγής των τρομοκρατικών οργανώσεων PKK, DHKP/C, MLKP, TKP-ML, TIKKO και FETO. Το στρατόπεδο, το οποίο έχει φιλοξενήσει μέχρι στιγμής εκατοντάδες τρομοκράτες, είναι επίσης ο πρώτος σταθμός στην Ευρώπη για τρομοκράτες που διέφυγαν από την Τουρκία. Στο στρατόπεδο, οι τρομοκράτες εκπαιδεύονται στην κατασκευή βομβών και στη δολιοφθορά. Οι τρομοκράτες που εξουδετερώθηκαν στις 30 Οκτωβρίου στα σύνορα πιστεύεται ότι προέρχονταν επίσης από αυτό το στρατόπεδο».

Η Τουρκία δυναμιτίζει το κλίμα ένα μήνα πριν την επίσκεψη του τούρκου προέδρου στην πόλη, μετά και τις δηλώσεις των προηγούμενων ημερών για το πώς βλέπουν οι Τούρκοι την Θεσσαλονίκη.

Να υπενθυμίσουμε τα λεχθέντα του τούρκου προέδρου τον οποίο έχουμε προσκαλέσει στις 7 Δεκέμβρη να ‘ρθει στην πόλη, στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας και της θετικής ατζέντας. Ξέρετε την θετική ατζέντα από τον Τούρκο πρόεδρο για το πώς βλέπει την δύση, τις θρησκείες αλλά και την πόλη της Θεσσαλονίκης.

Εδώ τι είπε ο Ταγίπ.

“ Έ Δύση! Απευθύνομαι σε εσάς.

Μήπως θέλετε να έρθει και πάλι ένας αγώνας Σταυροφορίας με την ημισέλινο;
Αν έχετε τέτοιον σκοπό, να ξέρετε πως αυτός ο λαός δεν πέθανε. Αυτός ο λαός είναι όρθιος.
Και να ξέρετε οτι:
Είμαστε στη Λιβύη
Είμαστε στο Ναγκόρνο Καραμπάχ,
Είμαστε και στην Μέση Ανατολή.
Κάποιοι βλέπουν οτι η Γάζα είναι μακριά, πολύ μακριά, λες και δεν έχει καμία σχέση με ‘μας και δυστυχώς το λένε ξεκάθαρα.
Ενώ μόλις πριν από έναν αιώνα για τον λαό αυτό, γι’ αυτή τη χώρα,
οτι είναι τα Άδανα, το ίδιο ήταν και η Γάζα,
οτι είναι η Αδριανούπολη, ήταν και τα Σκόπια,
οτι είναι οι Σαράντα Εκκλησιές, ήταν και η Θεσσαλονίκη,
οτι ήταν το Μαρντίν, ήταν και η Μοσούλη,
όπως οτι ήταν το Γκαζιαντέπ, ήταν και το Χαλέπι.
Έτσι και η Γάζα ήταν μέρος της πατρίδας μας που νομίζαμε πως δεν θα αποκοπεί”

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιές: Ο εχθρός του τουρισμού

Χρήστος Μουρτζούκος

Σχολικό κτίριο στο Μόναχο: Να σταματήσει η κοροϊδία στον ελληνισμό του Μονάχου

Χρήστος Μουρτζούκος

Παπατζιλίκι του Κοτζιά ότι με τη Συμφωνία των Πρεσπών τάχα δεν παραδώσαμε μακεδονική εθνότητα στους Σκοπιανούς

e-enimerosi