Άρθρα ΡεπορτάζΚοινωνία Κόσμος

ΝΤΡΟΠΗ σου in.gr

Γράφει ο Μουρτζούκος Χρήστος.

 

Δυστυχώς που μια από τις μεγαλύτερα σελίδες ενημερωτικού χαρακτήρας στην Ελλάδα χαρακτηρίζει την κανονικότητα ομοφοβία

Με κεντρικό τίτλο «Ομοφοβικές διαδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Έρχεται το… «Family Pride» δίνει το στίγμα το κείμενο που ακολουθεί.

Χαρακτηρίζει την χώρα και πως κατέχετε από ομοφοβικά αντανακλαστικά και αυτό γιατί σε αν αντιδιαστολή με αυτό που κάνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα και στα πλαίσια αυτά ή υγιής κοινωνίας να δείξει ότι υποστηρίζεται η κανονικότητα και ο θεσμός της οικογένειας. Υπό αυτό το πρίσμα, γιορτάζει στην Θεσσαλονίκη το ΄΄family pride΄΄ το Σάββατο 6 Ιουλίου στις 19:00 η ώρα το απόγευμα στον Λευκό Πύργο.

΄΄Γιορτάζουμε την ελληνική οικογένεια΄΄ η πρωτοβουλία που έρχεται στην Ελλάδα μετά από την πραγματοποίηση της στις γειτονικές Σερβία και Βουλγαρία. Η αντίστοιχη εκδήλωση θα γίνει και στην Αθήνα στο παλαιό Φάληρο όπου και εκεί θα προάγουν και βασικά μηνύματα σε αυτήν. Σε αυτό το family pride, το δημογραφικό πρόβλημα και ιδέα της οικογένειας θέλουν να ξαναγίνει πρότυπο και κίνητρο για τους νέους ανθρώπους.

Aυτό που προβληματίζει!!! Γιατί αυτή η woke ατζέντα; που προάγει και η συγκεκριμένο σελίδα; Εσείς ποια κοινωνία θέλετε;

«Είναι προκλητικό για την κοινωνία το family pride. Εκθέτουν τους σοβαρούς και αξιοπρεπείς οικογενειάρχες! Δεν ήξεραν ότι θα είναι δύσκολο να κάνουν οικογένεια με αυτές τις συνθήκες; Θα έχει και οικογένειες με ομόφυλους γονείς; Έχω και εγώ φίλους οικογενειάρχες αλλά δεν προκαλούν», σχολιάζει ένας άλλος χρήστης του X, ενώ ένας τρίτος προσθέτει: «#familypride αυτό το φλεξ τι είναι; Pro Life-ers; ποιος τους εμπόδισε στην επιλογή τους; ανησυχούν μήπως βγουν out of fashion?».

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο ΜΠΟΓΙΑΣ

e-enimerosi

Ποιες είναι οι περιοριστικές πεποιθήσεις για τα χρήματα που σε σαμποτάρουν;

Εβίτα Μανούδη

Επιστροφή στη βάση

e-enimerosi