Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία γνώρισε η εκδήλωση της Επιτροπής Αθλητών

Την πρώτη της μεγάλη εκδήλωση πραγματοποίησε η Επιτροπή Αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με στόχο να ενεργοποιήσει και να αφυπνίσει τους αθλητές, για την επόμενη μέρα, μετά το τέλος της αθλητικής τους καριέρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της ΕΟΕ και ήταν μία βιωματική εμπειρία που στο επίκεντρο είχε τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους αθλητές αλλά και τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω τους και τους στηρίζουν. Χωρίστηκαν σε ζευγάρια, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης με τον Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος με την Πρόεδρο της Επιτροπής Αθλητών Βασιλική Μιλλούση, ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής με τον Brand, Marketing Communication and Sponsorship Director του ΟΠΑΠ Πάνο Μπόλλα και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Stoiximan Γιώργο Δασκαλάκη και με έναν αυθόρμητο και αληθινό διάλογο ανέλυσαν τα προβλήματα, τις σκέψεις και τις αγωνίες τους, ενώ εξήγησαν τι ζητούν από τους ανθρώπους, τους φορείς και τις εταιρείες που βρίσκονται γύρω τους και τους στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουν. Με τη σειρά τους οι άνθρωποι του αθλητισμού, τόνισαν τι ζητούν από τους αθλητές κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ αναφέρθηκαν και στην επόμενη μέρα. Την εκδήλωση άνοιξε η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη και έκλεισε η πρωταθλήτρια της χιονοδρομίας Μαρία Ντάνου. Στόχος της βιωματικής εμπειρίας μέσα από τα παραδείγματα των ζευγαριών που μίλησαν, ήταν η ενημέρωση των αθλητών και η αφύπνιση τους να ακολουθήσουν το πρόγραμμα dual career πριν ακόμη σταματήσουν τον Πρωταθλητισμό .

Tην εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κολυμπάδης, ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανώλης Κατσιαδάκης, o Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Ενωσης Μεσογειακών Αγώνων Ιάκωβος Φιλιππούσης, τα μέλη της ΕΟΕ Τέλης Αδαμόπουλος, Νίκος Ιατρού, η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Εύη Μωραϊτίδου, πολλοί Ολυμπιονίκες και παγκόσμιοι πρωταθλητές, προπονητές, αλλά και αρκετός κόσμος.

Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις της Επιτροπής Αθλητών για το συγκεκριμένο θέμα, με την παρουσία ειδικών που θα καθοδηγήσουν τους αθλητές και τις αθλήτριες να μεταβούν ομαλά και με πάθος στο επόμενο βήμα της νέας καριέρας τους .

H Eπιτροπή Αθλητών θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης, οι οποίοι πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και συνετέλεσαν στην επιτυχία της.

Πάνω απ’ όλα όμως, θέλει να ευχαριστήσει τους αθλητές που είτε συμμετείχαν είτε την παρακολούθησαν και με την παρουσία τους ενθαρρύνουν την Επιτροπή Αθλητών να συνεχίσει το έργο της.

πηγή: http://hoc.gr/

Σχετικές αναρτήσεις

Απίστευτος Τεντόγλου – Χρυσός στο ευρωπαϊκό της Ρώμης με 8.65

Χρήστος Μουρτζούκος

Συνασπισμός δυνάμεων για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Δημήτρης Λίτσας

Ο Ολυμπιακός μας κατέκτησε τον πρώτο συλλογικό ευρωπαϊκό τίτλο.