Αθλητισμός

Σάκκαρη: “Νομίζω πως έμεινα από καύσιμα”

Η Μαρία Σάκκαρη τόνισε πως έμεινε από… καύσιμα, γι’ αυτό και ηττήθηκε από τον Καρολίνα Πλίσκοβα στα ημιτελικά του τουρνουά τένις της Ρώμης.,

Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε όσο άντεχε, παρ’ όλα αυτά ηττήθηκε 2-0 σετ από την πολύπειρη, Καρολίνα Πλίσκοβα και αποκλείστηκε από τον τελικό του τουρνουά της Ρώμης. Πλέον, η πανύψηλη Τσέχα τενίστρια θα παίξει για τον τίτλο με την Γιοχάνα Κόντα.

Η 23χρονη τενίστρια, η οποία είχε παίξει και προκριματικά στη Ρώμη, στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, στάθηκε στο ότι άρχισε να μένει από δυνάμεις από τα μέσα του 1ου σετ κι έπειτα, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να διατηρήσει την ίδια ένταση.

“Ξεκίνησα καλά, αλλά η ένταση μειώθηκε. Άρχισα να νιώθω κουρασμένη, τα πόδια μου ήταν πιο βαριά. Το σώμα μου δε με υπάκουγε. Νομίζω πως έμεινα από καύσιμα. Αυτός ήταν ίσως ο λόγος που το επίπεδό μου έπεσε μετά το 4-2”, δήλωσε αρχικά η Σάκκαρη και συνέχισε:

“Έχω πολλή αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι μου. Φυσικά, πρέπει να ξεκουραστώ πριν πάω στο Παρίσι. Θα συνεχίσω να παίζω με τον ίδιο τρόπο. Νομίζω ότι ήταν αποδοτικός. Θέλω να κάνω το ίδιο και στο Παρίσι”.

πηγή: sport24.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Καραλής στη Ρώμη: Απίστευτπς Μανόλο, «ασημένιος» στην Ευρώπη με ατομικό ρεκόρ στα 5,87μ

Απίστευτος Τεντόγλου – Χρυσός στο ευρωπαϊκό της Ρώμης με 8.65

Χρήστος Μουρτζούκος

Συνασπισμός δυνάμεων για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο

Δημήτρης Λίτσας