Άρθρα ΡεπορτάζΓερμανίαΔιασποράΥπηρεσίες

Begrüssung, Verabschiedung und wichtige Fragen: Χαιρετισμοί, αποχαιρετισμοί και σημαντικές ερωτήσεις

Γράφει η *Χριστίνα Σιμοπούλου.

Θέλεις να ζητήσεις κάτι στα γερμανικά και δεν ξέρεις πώς να συντάξεις την πρόταση;

Πολλές φορές φοβάσαι μήπως κάνεις κάποιο λάθος;

Μην ανησυχείς!

Σου έχω ετοιμάσει ένα αρχείο με σημαντικές εκφράσεις της καθημερινότητας, χαιρετισμούς, αποχαιρετισμούς, καθημερινές συζητήσεις στο εστιατόριο, στον δρόμο κτλ.

Θα βρεις και την ελληνική τους μετάφραση, καθώς επίσης και ένα audio, για να ακούς και να ξανακούς τις εκφράσεις και να κάνεις εξάσκηση!

Δες το εδώ.

Η Χριστίνα είναι απόφοιτος του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Μετάφραση και Διερμηνεία, του Τμήματος Αγγλικής γλώσσας του ΑΠΘ. Εργάζεται ως επίσημη μεταφράστρια, CV Writer, επιμελήτρια κειμένων, ghostwriter κι εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Διδάσκει αγγλικά, γερμανικά, καθώς κι ελληνικά ως δεύτερη/ξένη γλώσσα και δημιουργεί online courses. 

Παρέχει συμβουλευτική καθοδήγηση για συνέντευξη εργασίας, λύνοντάς σας όλες τις απορίες και προσφέροντας υλικό στα ελληνικά, στα αγγλικά και στα γερμανικά!

Επίσης είναι κάτοχος διεθνώς αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων στην διαφοροποιημένη διδασκαλία & ειδική αγωγή, στην οργάνωση & διοίκηση της εκπαίδευσης, στην αρθρογραφία και στο coaching. Λατρεύει την λογοτεχνία και ασχολείται με την συγγραφή λογοτεχνικών και μη κειμένων και με την ποίηση. 

Εκτός από συνεργάτιδα του https://eurohellenic-news.com/ και του  e-enimerosi.com, είναι ιδιοκτήτρια και CEO του Language Experts, ενός διακεκριμένου μεταφραστικού κέντρου στη Σκύδρα και δημιουργός του ιστότοπου languageexpertstrans.com.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Φωτιές: Ο εχθρός του τουρισμού

Χρήστος Μουρτζούκος

Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία

e-enimerosi

Σχολικό κτίριο στο Μόναχο: Να σταματήσει η κοροϊδία στον ελληνισμό του Μονάχου

Χρήστος Μουρτζούκος