Γερμανία

Focus: Ανεπαρκή τα μέτρα της Ελλάδας για τις πλημμύρες.

Στο δημοσίευμα του Focus αναφέρεται πως η Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε αντιμέτωπη με μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές, αναφερόμενο πέρα από τις πυρκαγιές που πλέον πλήττουν κάθε χρόνο την Ελλάδα αλλά στις καταστροφικές πλημμύρες στην Θεσσαλία.

Η Ελλάδα παραπέμπεται στο ευρωπαϊκό δικαστήριο.

Η ευρωπαϊκή επιτροπή ανακοίνωσε την Τετάρτη 13 Μαρτίου πως Ελλάδα θα παραπεμφθεί στο δικαστήριο της ευρωπαϊκής ένωσης και ο λόγος είναι επειδή δεν έχει ολοκληρώσει την αναθεώρηση των κείμενων σχεδίων διαχείρισης λεκάνης απορροής των ποταμών στην Θεσσαλία, και αυτό βάση της ευρωπαϊκής οδηγίας. ‘Όπως αναφέρει το Focus για ανακοίνωση της επιτροπής, χαρακτηρίζει τα μέτρα που λήφθηκαν από την Ελλάδα ως ανεπαρκή.

Και επιπλέον τονίζει πως υπάρχει κίνδυνος, πέρα από την οικονομική κατάσταση της περιοχής, και στην κοινωνική συνοχή μετά τις καταστροφικές πλημμύρες.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Γερμανία νομιμοποιεί την παιδική πορνογραφία

e-enimerosi

AfD: Παραιτήθηκε από την προεδρεία του κόμματος ο Μαξιμίλιαν Κρα

e-enimerosi

Γερμανία Ζάαρλαντ: Το υψηλότερο επίπεδο προειδοποίησης σε 6 σημεία για τις πλημμύρες