Διασπορά

Τρεις υποψήφιοι ευρωβουλευτές μιλάνε στο ευρωπαϊκό ίδρυμα ελληνισμού για τις επερχόμενες ευρωεκλογές του Ιουνίου.

Στο πλαίσιο των ευρωεκλογών, μέσω επιστολική ψήφο, τρεις ευρωβουλευτές μιλούν στο Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ελληνισμού για τη χρησιμότητα της ενίσχυσης της δημοκρατίας μέσω ισχυρής συμμετοχής στις ευρωπαϊκές εκλογές τον Ιούνιο και για το πώς σκοπεύουν να στηρίξουν τους Έλληνες της διασποράς, την Ελληνική Ευρωπαϊκή Ομογένεια, να ακούσουν τις ανάγκες τους, να στηρίξουν την εκπαίδευση την γλώσσα και τον πολιτισμό.
Από το γραφείο του στις Βρυξέλλες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η  Έλενα Κουντουρά μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος και από το ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες ο Νίκος Παπανδρέου, μας εξηγούν την σημαντικότητα να ψηφήσουν οι πολίτες αλλά και οι ομογενείς στις εκλογές του Ιουνίου.
Συντονίστρια η κα Μαρία-Ωραιοζήλη Κουτσουπιά, Δικηγόρος.
Μαζί και ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού ιδρύματος ελληνισμού κ. Φίλλιπος Κοτσαρίδης ο οποίος μίλησε για την επαφή των ευρωβουλευτών με την ομογένεια.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Θωμάς Γκουδούλας: Στον “αέρα” σχολικό συγκρότημα 900 ελληνόπουλων στο Μόναχο

e-enimerosi

Επιστολική ψήφος: Ξεκίνησε η αποστολή των φακέλων

e-enimerosi

Μόναχο: Ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την εκπαίδευση και τα ελληνικά σχολεία

e-enimerosi