Γερμανία

Η κυβέρνηση συμφώνησε σε νέο νόμο για την προστασία του κλίματος!

Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, η κυβέρνηση συμφώνησε σε έναν νέο νόμο για την προστασία του κλίματος: η κατάργηση των ετήσιων στόχων διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν απαγορεύσεις.

Μετά από μήνες συζητήσεων, η κυβέρνηση συμφώνησε σε έναν νέο νόμο για την προστασία του κλίματος. Με τον πιο ευέλικτο νόμο χωρίς άκαμπτους τομεακούς στόχους για τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου, ο δρόμος είναι επίσης ανοιχτός για το σχεδιαζόμενο πακέτο χρηματοδότησης από την ηλιακή ενέργεια, ανακοίνωσαν τη Δευτέρα οι τρεις παρατάξεις των φαναριών.

«Η κατάργηση των ετήσιων τομεακών στόχων στον Νόμο για την Προστασία του Κλίματος διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν απαγορεύσεις οδήγησης», δήλωσε ο αναπληρωτής επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του FDP, Λούκας Κόλερ: «Με την αλλαγή του νόμου για την προστασία του κλίματος, ανατρέπουμε την πολιτική της Γερμανίας για το κλίμα, γιατί από εδώ και στο εξής, το μόνο που έχει σημασία είναι ότι οι στόχοι για το κλίμα θα επιτευχθούν συνολικά, και όχι πλέον όπου θα μειωθούν οι εκπομπές. Το 2028 θα ελεγχθεί επίσης εάν οι άλλοι κανονισμοί στον Νόμο για την Προστασία του Κλίματος μπορούν επίσης να καταργηθούν».

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

AfD: Παραιτήθηκε από την προεδρεία του κόμματος ο Μαξιμίλιαν Κρα

e-enimerosi

Γερμανία Ζάαρλαντ: Το υψηλότερο επίπεδο προειδοποίησης σε 6 σημεία για τις πλημμύρες

Μόναχο: Ακτιβιστές για την προστασία του κλίματος εισέβαλαν στο αεροδρόμιο – Κανένα αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί μεταξύ 5 το πρωί και 7 το πρωί

Χρήστος Μουρτζούκος