Εθνικά Θέματα

”Απασφάλισαν” οι Τούρκοι: Αν δεν συζητηθούν η διαμάχη κυριαρχίας στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συνεχίσουν να κρέμονται από ένα νήμα!

Οι αυταπάτες με την διακήρυξη των Αθηνών, η γαλάζια πατρίδα, η πατρίδα των αιθέρων και τουρκολιβυκό μνημόνιο αλλά και το Κυπριακό στην κορυφή για τον αιώνα της Τουρκίας. Στην Αθήνα εθελοτυφλούν.

Το Κέντρο Πολιτικών Σπουδών και Κρίσεων της Άγκυρας υποστηρίζει πως: «Αν δεν συζητηθούν σοβαρά σημαντικά ζητήματα όπως η διαμάχη κυριαρχίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συνεχίσουν να κρέμονται από ένα νήμα»,

Σύμφωνα με το ANKASAM «οι διαφορές κυριαρχίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο είναι προβλήματα που έχουν γίνει “φαύλος κύκλος” μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Αν και αυτά τα προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο κατά τις επισκέψεις, και οι δύο χώρες συμπεριφέρονται σαν να ξεφεύγουν από την αναζήτηση οποιασδήποτε λύσης».

«Αυτή η περίοδος συνεργασίας και διαλόγου είναι φυσικά σημαντική για την Τουρκία και την Ελλάδα, που υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για πρώτη φορά μετά από σχεδόν ενενήντα χρόνια. Ωστόσο, αν δεν συζητηθούν σοβαρά σημαντικά ζητήματα όπως η διαμάχη κυριαρχίας στην Ανατολική Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συνεχίσουν να κρέμονται από ένα νήμα», τονίζεται.

directus.gr

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Τουρκικά ΜΜΕ: Η Ελλάδα απειλείται από το νέο τανκ της Τουρκίας – Θα τη βοηθήσουν οι Ινδοί

e-enimerosi

Ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών λόγω εξαγοράς βουλευτών: Σ. Βούλτεψη, Ζ. Κωνσταντοπούλου, Π. Καμμένος

e-enimerosi

Κομοτηνή: Τη διάλυση του προκλητικού αθλητικού σωματείου με ονομασία «Δυτική Θράκη» αποφάσισε η Δικαιοσύνη

e-enimerosi