Εθνικά Θέματα

Μας βλέπουν σαν φίλους… Τουρκική αποβατική άσκηση, στόχος μάλλον η Μάλτα (Βίντεο)

“Η στιγμή που τα αμφίβια Τεθωρακισμένα Οχήματα Εφόδου FNSS (ZAHA) των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων φτάνουν στην παραλία με την υποστήριξη F-16 και AH-1W κατά την Άσκηση DETERMINATION 2023! Μόνο λίγες χώρες στον κόσμο μπορούν να αναπτύξουν ZAHA που μπορούν να ταξιδεύουν τόσο στη θάλασσα όσο και στην ξηρά. Η Τουρκία είναι η δεύτερη χώρα εκτός των ΗΠΑ που διαθέτει ZAHA”.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας το οποίο βεβαιώς δεν προετοιμάζει αποβάσεις εναντίον μας καθώς πλέον έχουμε γίνει “καρντάσια”, αλλά για απόβαση κατά των Ιπποτών του Αγίου Ιωάννη στην Μάλτα για να εκδικηθούν την ήττα του πρώτου Σουλεϊμάν “μεγαλοπρεπούς” που ο διάδοχός του Ταγίπ Σουλεϊμάν “μελοπρεπής” ο 2ος δεν ξεχνά.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

”Απασφάλισαν” οι Τούρκοι: Αν δεν συζητηθούν η διαμάχη κυριαρχίας στην Αν. Μεσόγειο και το Αιγαίο, οι σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας θα συνεχίσουν να κρέμονται από ένα νήμα!

Χρήστος Μουρτζούκος

Ταμέρ Τσιλιγκίρ: Αλλαγή της παθητικής στάσης της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία

e-enimerosi

Στα σχολικά βιβλία το δόγμα της «Γαλάζιας Πατρίδας»

e-enimerosi