Γερμανία

Το θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου συνεχίζεται.

Τούρκος κρατά όμηρο το παιδί του. Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις.

Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του αμβούργου παραμένουν στον πάγο μέχρι και αυτήν την ώρα εξαιτίας της ομηρίας ενός παιδιού από τον πατέρα του στο πλαίσιο της ενδοοικογενειακής βίας, ο οποίος πατέρας οπλοφορεί.

Χθες το βράδυ στις 20:00 ώρα Γερμανίας ένας οπλισμένος άνδρας πέρασε με το αυτοκίνητό του την πύλη του αεροδρομίου σπάζοντας την μπάρα και πυροβολώντας στον αέρα η αστυνομία πιστεύει ότι είναι θέμα ενδοοικογενειακής βίας και συνδέεται με την επιμέλεια του παιδιού. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές στο αυτοκίνητο επιβαίνει ο πατέρας και το παιδί, ο άνδρας είναι ένας 35χρονος τουρκικής υπηκοότητας ενώ το παιδί είναι ένα κοριτσάκι τεσσάρων ετών.

Η αστυνομία αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις οι οποίες γίνονται στα Τουρκικά, νωρίτερα η σύζυγος είχε ενημερώσει την αστυνομία ότι είχε απαχθεί το παιδί της από τον πατέρα του, από χθες το βράδυ 17 πτήσεις έχουν ακυρωθεί με πάνω από 3.000 επιβαίνοντες να κατευθύνονται στα διπλανά αεροδρόμια ενώ Σήμερα είναι προγραμματισμένες 286 πτήσεις που μεταφέρουν 34.500 επιβάτες. Αλλά μέχρι στιγμής είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθούν μέχρι να λήξει η ομηρία του παιδιού.

«Η επιχείρηση της αστυνομίας συνεχίζεται, η εναέρια κυκλοφορία παραμένει μέχρι νεοτέρας σε αναστολή», ανέφερε η διοίκηση του αεροδρομίου σήμερα το πρωί στο Χ.

«Κινητοποιήσαμε ψυχολόγους της αστυνομίας και τώρα μιλάμε με τον δράστη, ελπίζουμε σε μια λύση μέσω διαπραγμάτευσης», δήλωσε από την πλευρά της η εκπρόσωπος της αστυνομίας Σάντρα Λέβγκρουν, στο τηλεοπτικό δίκτυο NDR. Η ίδια δήλωσε ότι είναι «πολύ καλή ένδειξη» ότι ο πατέρας της οικογένειας παραμένει σε επικοινωνία με τις αρχές «για τόσο μεγάλο διάστημα».

BNO News/Twitter
google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γερμανία Ζάαρλαντ: Το υψηλότερο επίπεδο προειδοποίησης σε 6 σημεία για τις πλημμύρες

Μόναχο: Ακτιβιστές για την προστασία του κλίματος εισέβαλαν στο αεροδρόμιο – Κανένα αεροπλάνο δεν μπορούσε να προσγειωθεί μεταξύ 5 το πρωί και 7 το πρωί

Χρήστος Μουρτζούκος

Σκόπια: «Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται»

e-enimerosi