Κοινωνία Κόσμος

Αρωμα Χόλιγουντ στα Γιάννινα έδωσαν ο Ντένζελ Ουάσιγκτον και ο γιος του

Όπως έγραψε ο οφθαλμίατρος Γιώργος Φερεντίνος στον οποίο ανήκει και η φωτογραφία του θέματος τα γυρίσματα γίνονται  στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους, καθώς έχουν προηγηθεί γυρίσματα και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Αθήνα και το Μέτσοβο

Άρωμα Χόλιγουντ στα Ιωάννινα. Το Τσεπέλοβο φιλοξενεί το πολυπληθές συνεργείο το οποίο γυρίζει την χολιγουντιανή ταινία «Born to be murdered» με πρωταγωνιστή τον Aμερικανό ηθοποιό Τζον Ντέιβιντ Ουάσιγκτον, γιο του αστέρα του Χόλιγουντ Ντένζελ Ουάσιγκτον που βρέθηκαν στην περιοχή. 
Όπως έγραψε ο οφθαλμίατρος Γιώργος Φερεντίνος στον οποίο ανήκει και η φωτογραφία του θέματος τα γυρίσματα γίνονται  στο Τσεπέλοβο στο Σκαμνέλι και σε άλλα σημεία του Ζαγορίου και είναι προς το τέλος τους, καθώς έχουν προηγηθεί γυρίσματα και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Αθήνα και το Μέτσοβο.

Τα μέλη της παραγωγής κατέκλυσαν το χωριό γέμισαν τα ξενοδοχεία του και με βάση τον αύλειο χώρο του γυμνασίου καθημερινά εντυπωσίασαν τους κατοίκους με πρωτόγνωρες για  εμάς σκηνές γυρισμάτων της ταινίας.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ο Ντένζελ Ουάσιγκτον έμεινε για δύο ημέρες στο Τσεπέλοβο, ερχόμενος κατευθείαν με ιδιωτική πτήση από την Αμερική στα Γιάννενα.

Απλός και προσηνής ο διάσημος ηθοποιός, καθώς και η γυναίκα του, κατέλυσαν σε ξενώνα του χωριού και παρακολούθησαν τα γυρίσματα  στα οποία ο γιος τους πρωταγωνιστούσε.

Ο Ντένζελ Ουάσιγκτον με χαμόγελο ανταπέδιδε τους χαιρετισμούς από τους ντόπιους και τους ξένους επισκέπτες, και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Πηγή: epiruspost.gr 

Σχετικές αναρτήσεις

Φράγμα Μουζακίου, Καρδίτσας: Περισσότερο νερό από, περίπου, δώδεκα “Ιανούς”.

e-enimerosi

Βραζιλία: Εθνική Ημέρα Έλληνα Μετανάστη η 21η Σεπτεμβρίου

e-enimerosi

Που μας οδηγούν;

Δημήτρης Λίτσας