Κοινωνία Κόσμος

Ν.Αφρική: Λεοπάρδαλη κατασπάραξε αγοράκι 2 ετών μέσα σε πάρκο άγριων ζώων

Ενα αγόρι ηλικίας δύο ετών βρήκε τραγικό θάνατο από λεοπάρδαλη, που το κατασπάραξε, στο Εθνικό Πάρκο Kruger της Νότιας Αφρικής, το βράδυ της Τρίτης.

Το άτυχο νήπιο ήταν παιδί ενός υπαλλήλου στο εθνικό πάρκο και το συμβάν έλαβε χώρα στο οίκημα, όπου ζούσαν, εντός του πάρκου.

Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, στην κοντινή πόλη Σόνγκουε, από τα μέλη της οικογένειας, αλλά ήταν ήδη αργά.

Το περιστατικό ήταν «τραγικό» και «πολύ σπάνιο», δήλωσε ο εκπρόσωπος του πάρκου, προσθέτοντας ότι «σε πάρκα όπως το KNP τα άγρια ζώα αλληλεπιδρούν με τους τουρίστες και το προσωπικό».

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια «αλλαγή στη φυσική συμπεριφορά» των ζώων, η οποία θα μπορούσε να με τη σειρά της να οδηγήσει σε «ατυχή περιστατικά όπως αυτό», υπογράμμισε.

«Οι προσευχές και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας, τους ευχόμαστε δύναμη και ως οργανισμός θα τους προσφέρουμε όλη την υποστήριξη που χρειάζονται», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των εθνικών πάρκων της Νότιας Αφρικής.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το φρικτό γεγονός παραμένουν αδιευκρίνιστες και διεξάγονται έρευνες για την αποκρυστάλλωσή τους.

Πηγή: CNN

Σχετικές αναρτήσεις

Σεισμός 4,7 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Ρόδο

e-enimerosi

ΝΤΡΟΠΗ σου in.gr

Χρήστος Μουρτζούκος

ΟΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΓΑΛΜΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΧΡΗΣΤΗ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?

e-enimerosi