Κοινωνία Κόσμος

Που μας οδηγούν;

Όλα τα γεγονότα συντείνουν στο ότι βαδίζουμε ολοταχώς στον όλεθρο.

Κυρίες και κύριοι αγαπητοί φίλοι, ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με πολλούς νεκρούς εκατέρωθεν και με πολλές καταστροφές, οι “ηγέτες” τρομάρα τους του πλανήτη οδηγούν την κατάσταση στην απόλυτη κλιμάκωση και όταν λέω απόλυτη εννοώ απόλυτη κλιμάκωση.

Πριν από κάποιες μέρες ο Γάλλος πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν έστειλε σε συνεννόηση με τους στρατηγούς του, αρκετούς Γάλλους στρατιώτες και εκπαιδευτές στο μέτωπο της Ουκρανίας.

Την εβδομάδα που μας πέρασε ο Γερμανός υπουργός Άμυνας, εξέδωσε ένα φιρμάνι με το οποίο ενημερώνει για ετοιμότητα της Γερμανίας για πόλεμο με την Ρωσία.

Η Ντόρα Μπακογιάννη χθες σε τηλεοπτική της συνέντευξη δήλωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να είναι έτοιμος για δύσκολες καταστάσεις.

Μαθαίνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση θα δώσει το ποσό μαμούθ των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ, στον Ζελενσκι και ειδικά για την Ελλάδα βγαίνει ένα ποσό 200-500 εκατομμύρια κατ’ έτος. Την ίδια στιγμή που ο Μωυσής ( συγνώμη ο πρωθυπουργός ήθελα να πω) είχε δηλώσει πρόσφατα ότι δεν μπορεί να μειωθεί ο ΦΠΑ γιατί δεν υπάρχουν χρήματα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μέσω του ΝΑΤΟ πιέζουν συνεχώς ως προς την στρατιωτική εμπλοκή, βεβαίως ο λόγος δεν έχει να κάνει κατά την γνώμη μου σε καμία περίπτωση με τον πόνο τους για την Ουκρανία. Αλλού αποβλέπουν αυτοί.

Με άλλα λόγια αγαπητοί μου αδελφοί, η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι και μάλιστα διαφαίνεται ολοένα και περισσότερο ότι δεν θα αποφευχθεί τελικά μια στρατιωτική αναμέτρηση που όμοια της δεν θα έχει επαναληφθεί.

Τις προάλλες είχαμε τις Ευρωεκλογές στις οποίες τα εθνικά πατριωτικά κινήματα πανευρωπαϊκά ανέβασαν κατά πολύ τα ποσοστά των. Ο κόσμος δείχνει να έχει γυρίσει την πλάτη στις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις που έφεραν με τις πολιτικές τους, την Ευρώπη στον οικονομικό μαρασμό και στο χείλος ενός Τρίτου Παγκοσμίου πολέμου.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τις προθέσεις της Κίνας η οποία μέσω της πολιτικής της ηγεσίας έχει δηλώσει ότι θα σταθεί στο πλευρό της Ρωσίας.

Το ζήτημα είναι ότι σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο αυτός που θα την πληρώσει για άλλη μια φορά θα είναι ο κόσμος ο απλός και ότι το αποτέλεσμα κάτι τέτοιου θα αφήσει έναν πλανήτη που δεν θα τον έχουν ξαναδεί όσοι ζήσουν.

Αγαπητοί φίλοι, η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο 0. Καλούμαστε όλοι μας να σταθούμε μπροστά στην ιστορία και να κινηθούμε μαζικά για να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο. Σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών μας. Ή των εγγονών μας.

Η ανθρωπότητα είμαστε εμείς , όχι αυτοί. Την λύση την έχουμε εμείς κι όχι αυτοί. Αυτοί ποτέ δεν την είχαν. Πρέπει και επιβάλλεται αν κάποιοι πρέπει να πεθάνουν , αυτοί να μην είμαστε εμείς αλλά αυτοί που έφτασαν την ανθρωπότητα στο σημείο 0.

Ειλικρινά μπορούμε να σκεφτούμε που μας οδηγούν; Που μας οδηγούν όλοι αυτοί; Αυτοί που δήθεν θέλουν το καλό μας χωρίς να μας έχουν ρωτήσει ποτέ ποιο είναι το καλό για τον καθένα μας;

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί, πρέπει να τους σταματήσουμε , πρέπει να οργανωθούμε και να επαναστατήσουμε.

Ο Θεός να μας βοηθήσει και να μας λυπηθεί.

Σχετικές αναρτήσεις

Έλλειψη αυτοελέγχου σε συγκεκριμένες κατηγορίες εξόδων; ΜΕΡΟΣ 2ο / ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εβίτα Μανούδη

Φλώρινα: Άγρια δολοφονία 31χρονου – Ερωτική αντιζηλία βλέπει η αστυνομία

e-enimerosi

Έλλειψη αυτοελέγχου σε συγκεκριμένες κατηγορίες εξόδων; ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Εβίτα Μανούδη