Κοινωνία Κόσμος

Ρόδος: Ξεκίνησαν Τα “Μπάνια” Στο Σιντριβάνι.

Για ακόμα μια φορά τουρίστες έκαναν ανενόχλητοι την βουτιά τους στο σιντριβάνι στην Μεσαιωνική Πόλη όπως κατέγραψε το Rodosreport μέσα απο την κάμερα που μεταδίδει Live εικόνα σε όλο τον κόσμο.

Εικόνες ντροπής σε ένα από τα σημαντικότερα μνημεία της χώρας μας αλλά και παγκοσμίου εμβέλειας το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου.

Δυστυχώς η Μεσαιωνική Πόλη είναι παντελώς αφύλαχτη, οπότε καθένας κάνει απλά κυριολεκτικά ο,τι θέλει. Έτσι οι συγκεκριμένοι τουρίστες έβγαλαν τα ρούχα τους ανενόχλητοι και βούτηξαν στο σιντριβάνι διασκεδάζοντας και γεμίζοντας την πλατεία όλη με νερά.

Την ίδια εικόνα την έχουμε δει πολλές φορές και στον παρελθόν και ενίοτε με τσιγγάνους που βουτάνε να πιάσουν τα κέρματα που ρίχνουν οι τουρίστες.

Σε άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς τέτοιες εικόνες είναι ανεπίτρεπτες και αν τολμήσει κάποιος τουρίστας να μην σεβαστεί τον χώρο, απομακρύνεται από την αστυνομία με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς αντιθέτως, δεν έχουμε φύλαξη σε ένα τόσο σημαντικό παγκόσμιο μνημείο αλλά έχουμε ζωντανή κάμερα αν κάποιος δεν είδε τα “θεάματα”, να μπορεί να τα δει διαδικτυακά.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Αεροδρόμιο του Άμστερνταμ: Κινητήρας αεροπλάνου «ρούφηξε» άνθρωπο

Χρήστος Μουρτζούκος

Εξερράγη ξανά το ηφαίστειο στην Ισλανδία

Τσιντούλα: «Το έκανα γιατί διαφωνούσα με την πολιτική του»

e-enimerosi