Μεταφορές

Επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκου Ταχιάου στη Θεσσαλία.

Στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα στις περιφερειακές ενότητες Καρδίτσας, Λάρισας, Μαγνησίας και Τρικάλων, θα βρίσκεται από σήμερα Παρασκευή και μέχρι και αύριο, Σάββατο, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιος για τις Υποδομές κ. Νίκος Ταχιάος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο  ειδικών εμπειρογνωμόνων και μηχανικών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας για αυτοψίες στα έργα υποδομής που έχουν υποστεί ζημιές.

Παράλληλα, ο κ. Ταχιάος θα συναντηθεί με τους βουλευτές κάθε Περιφερειακής Ενότητας καθώς και με τους εμπλεκόμενους φορείς, συμπεριλαμβανομένων και των νεοεκλεγέντων αιρετών της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν, ο Υφυπουργός Υποδομών και Υποδομών, αρμόδιος για τις Υποδομές θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης για την αποκατάσταση των ζημιών από τα φαινόμενα Daniel και Elias και θα εγκαταστήσει έναν μηχανισμό επαφής με τις τοπικές αρχές, ο οποίος θα λειτουργήσει σε όλη τη διάρκεια των έργων.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικές αναρτήσεις

Υπουργείο Μεταφορών: Τι ισχύει με τις τιμές στα διόδια, σε 18 μήνες η πλήρης επαναλειτουργία του σιδηροδρόμου.

e-enimerosi

Η σύνδεση Ελλάδας – Δυτ. Βαλκανίων στο επίκεντρο των επαφών Σταϊκούρα – Zakonjsek.

e-enimerosi

Τέμπη: 3 δισ. ευρώ για τον Ελληνικό σιδηρόδρομο που δεν αξιοποιήθηκαν ορθά.

e-enimerosi