Ειδήσεις και Νέα

ΕΔΕΥ: Η νεοελληνική πολιτική ξεφτίλα σε όλο το “μεγαλείο”

Οι απλές αναφορές του Γιάννη Μπασσιά, πρώην επικεφαλής της ΕΔΕΥ (Ελληνική Διαχειριστική Εταιρία Υδρογονανθράκων), ούτε καν εν είδη καταγγελιών, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο ΚΡΗΤΗ TV και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σαχίνη, ήταν το λιγότερο εξοργιστικές, ενώ σε μια φυσιολογική χώρα θα επέβαλε ακόμα και παραιτήσεις των ΑΝΙΚΑΝΩΝ, εάν όχι ιδιοτελών πολιτικών που έχουν υποτίθεται αναλάβει να εξασφαλίσουν το ενεργειακό μέλλον του τόπου.

Απέναντι στον τουρκικό κολοσσό TPAO, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες που εργάζονται εκεί αμείβονται με ΜΠΛΟΚΑΚΙ, ενώ οι τελευταίες αυξήσεις αφορούσαν τον διπλασιασμό των αμοιβών του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου. Με αυτούς τους όρους περιμένει ο ελληνικός λαός από τους ΟΠΟΙΟΥΣ κυβερνώντες να αξιοποιήσει τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες.

Οι πολιτικοί στην Ελλάδα που αισθάνονται πολύ μεγαλύτεροι και σημαντικότεροι από όσο στην πραγματικότητα είναι, θέλγονται από όχι από την… πράσινη ενέργεια που με πρωτοφανή ζήλο προωθούν, αλλά από τις ειδικές σχέσεις από τα πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα που επωφελούνται.

Αντί τα οικονομικά συμφέροντα αυτά να υποτάσσονται στον ρυθμιστικό ρόλο του κράτους, του υπαγορεύουν όσα τα βολεύουν. Μετά αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο δεν αλλάζει η τύχη αυτής της χώρας. Όσα ειπώθηκαν για τους υδρογονάνθρακες στην εκπομπή “ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ” ήταν απλώς συγκλονιστικά.

ΠΗΓΉ

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi