Ειδήσεις και Νέα

Επίπτωση κάτω των 20 για εκτεταμένη χαλάρωση το καλοκαίρι.

Ο Spahn, δήλωσε ότι θα κάνει τα μέτρα στήριξης για τα παιδιά στο επίκεντρο του πολιτικού του έργου τους προσεχείς μήνες. “Ανησυχώ πολύ για την ταλαιπωρία των παιδιών στην πανδημία”.

“Ένας τρόπος για να κάνουν τακτικά μαθήματα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι ο εμβολιασμός των νέων”, δήλωσε ο Spahn στην “Bild am Sonntag”. Στόχος είναι να λάβουν όλοι οι μαθητές προσφορά εμβολιασμού έως τα τέλη Αυγούστου. “Επειδή μόνο ένα συγκεκριμένο εμβόλιο είναι επιλέξιμο για χρήση λόγω της έγκρισης, πρέπει να δεσμευτούν αρκετές δόσεις της Biontech.”

Θέλει να μιλήσει με παιδίατρους, ψυχολόγους και εκπαιδευτικούς για το “πώς μπορούμε να αντισταθμίσουμε αυτές τις αποτυχίες” πριν από τις καλοκαιρινές διακοπές. Θέλει ιδιαίτερα να υποστηρίξει παιδιά από κοινωνικά μειονεκτούσες οικογένειες.

Ο Υπουργός Υγείας έδειξε λίγη κατανόηση για την κριτική των ιατρικών υπαλλήλων σχετικά με την άρση της ιεράρχησης εμβολιασμού: «Όσοι δήλωσαν πριν από τέσσερις εβδομάδες ότι η ιεράρχηση ήταν γραφειοκρατία εμβολιασμού, τώρα επικρίνουν την άρση. Αυτό δεν συμβαδίζει. ”

Για να υπάρξουν εκτεταμένα ανοίγματα το καλοκαίρι, ο Spahn θέλει επίσης να μειώσει τη συχνότητα κάτω των 20 ετών. «Για να έχουμε ένα ανέμελο καλοκαίρι, πρέπει να μειώσουμε περαιτέρω την επίπτωση. Το περασμένο καλοκαίρι ήταν κάτω των 20. Πρέπει να προσπαθήσουμε ξανά για αυτό».

Ο Spahn προειδοποίησε ρητά ότι οι οικογενειακές επισκέψεις μεταναστών στις χώρες καταγωγής τους θα μπορούσαν να αυξήσουν ξανά τον αριθμό των μολύνσεων. Το περασμένο καλοκαίρι, «τα ταξίδια στο εξωτερικό, συχνές επισκέψεις σε συγγενείς στην Τουρκία και στα Βαλκάνια, προκάλεσαν περίπου το 50 τις εκατό των νέων μολύνσεων σε φάσεις». Αυτό πρέπει να αποφευχθεί φέτος. Ο Spahn ανακοίνωσε: «Θέλουμε να συνάψουμε συμφωνίες με την Τουρκία σχετικά με δοκιμές κατά την είσοδο και την έξοδο από τη χώρα σε πρώιμο στάδιο. Και μια υποχρέωση δοκιμής θα έπρεπε να ελεγχθεί από τα ομοσπονδιακά κράτη στα σύνορα, όπως πέρυσι. ”

Ο Spahn είναι πεπεισμένος ότι θα επιτραπούν οι υπαίθριες συναυλίες το καλοκαίρι: «Οι σημερινές συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο ή στο πάρκο με δοκιμές και αποστάσεις είναι δυνατές με τα σημερινά δεδομένα». Ο Υπουργός Υγείας θεωρεί επίσης ότι η έναρξη της νέας σεζόν της Μπουντεσλίγκα με το κοινό είναι ρεαλιστική.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi