Ειδήσεις και Νέα

Επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος Πατριώτες – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, στα σύνορα με την Αλβανία!

Επίσκεψη κλιμακίου του κόμματος Πατριώτες – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου σε προκεχωρημένο φυλάκιο του Ε.Σ, στο ακριτικό χωριό Μολυβδοσκέπαστο, στα σύνορα με την Αλβανία!

Ακολουθώντας την εντολή του Προέδρου κ. Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, ο Δ/ντης Περιφερειών Ανδρέας Νικολόπουλος με τον Υπεύθυνο Περιφέρειας Ηπείρου Γιώργο Γοργόλη και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Ιωαννίνων Γιώργο Γούλα, ευχήθηκαν στον εφ. Αξιωματικό και τους οπλίτες καλή συνέχεια θητείας, χαρούμενες γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος! Ο εφ. Αξ/κος ευχαρίστησε με τη σειρά του τα στελέχη για την επίσκεψη στο φυλάκιο ευθύνης του και τους ενημέρωσε για τα καθήκοντα, την ιδιαίτερη γεωγραφική θέση και την ιστορία του.

Κατόπιν τα στελέχη των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, παρέδωσαν γιορτινά εδέσματα και είδη ανδρικής περιποίησης στους οπλίτες και τους ευχαρίστησαν για τις υπηρεσίες τους προς όλους εμάς!

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi