Ειδήσεις και Νέα

Επιστρέφει από το Σάββατο η μουσική στην εστίαση.

Αυξάνεται το όριο των ατόμων στους γάμους από 100 σε 200 από την 1η Ιουλίου. Στις 19:00 οι ανακοινώσεις από Κικίλια και Χαρδαλιά

Στο ατζέντα βρίσκονται η μουσική στην εστίαση, το ωράριο κυκλοφορίας αλλά και το πλαίσιο διεξαγωγής των δεξιώσεων των γάμων και των βαπτίσεων.

Οι αποφάσεις θα γίνουν γνωστές σήμερα στις 19:00 κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας, και τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Οι επιστήμονες φαίνεται να δίνουν το πράσινο φως για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης και μάλιστα άμεσα.

  • Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο η μουσική θα επιστρέψει στην εστίαση
  • Αναμένεται να επεκταθεί το ωράριο κυκλοφορίας κατά μία ώρα, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινά στη 01:30 αντί για τις 12:30 που ισχύει σήμερα.
  • Παράλληλα, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο εντός του μήνα σε νέα συνεδρίαση να αποφασιστεί και η πλήρης κατάργηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας με την πιο πιθανή ημερομηνία να είναι η 1η Ιουλίου.

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi