Ειδήσεις και Νέα

Facebook και Instagram: Νέα προβλήματα ανανέωσης

Aναφορές για νέα προβλήματα στη φόρτωση της σελίδας στο Facebook και το Instagram υπάρχουν τις τελευταίες ώρες από χρήστες σε όλο τον κόσμο

Μικρά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζουν και οι χρήστες του WhatsApp.

Yπενθυμίζεται ότι η εταιρεία Facebook Inc ανακοίνωσε την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, μετά τα μεγάλα προβλήματα που καταγράφηκαν για ώρες την περασμένη Δευτέρα, μια συντήρηση ρουτίνας στο δίκτυο της εταιρείας που συνδέει τα κέντρα δεδομένων της, προκάλεσε την κατάρρευση του παγκόσμιου συστήματοςτης για περισσότερες από έξι ώρες τη Δευτέρα (04/10).

Σε μια ανάρτηση στο ιστολόγιό του, το Facebook εξήγησε ότι οι μηχανικοί του έδωσαν μιαεντολή που έριξε ακούσια όλες τις συνδέσεις στο δίκτυό του, «αποσυνδέοντας ουσιαστικά τα κέντρα δεδομένων του Facebook σε παγκόσμιο επίπεδο».

«Κάτω» για έξι ώρες και Instagram και WhatsApp 

Η διακοπή λειτουργίας διέκοψε την πρόσβαση στο Facebook, το Instagram και το WhatsApp παγκοσμίως. Προκάλεσε επίσης να χάσουν εργαζόμενοι πρόσβαση σε εσωτερικά εργαλεία ,συμπεριλαμβανομένων εκείνων που χρησιμοποιούνται από τους εργαζομένους του Facebook για τη διόρθωση τέτοιων προβλημάτων, ανέφερε η εταιρεία. Το Facebook πρόσθεσε ότι το εργαλείο ελέγχου προγράμματος είχε ένα σφάλμα και απέτυχε να σταματήσει την εντολή που προκάλεσε τη διακοπή.

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagram, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi