Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία: Χαλάρωση των μέτρων έως τις 20 Μαρτίου.

Εξετάζεται ένα σχέδιο τριών σταδίων.

«Μέχρι την αρχή της άνοιξης στις 20 Μαρτίου 2022, οι περιορισμοί στην κοινωνική, πολιτιστική και οικονομική ζωή πρόκειται να αρθούν σταδιακά», αναφέρει ένα προσχέδιο που διατίθεται στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters τη Δευτέρα για τις διαβουλεύσεις μεταξύ του καγκελαρίου Όλαφ Σολτς και την Διάσκεψη των Πρωθυπουργών την Τετάρτη.

Τα νέα μέτρα.

  • Θα επιτραπεί η πρόσβαση σε λιανικά καταστήματα «σε εθνικό επίπεδο για όλους τους ανθρώπους χωρίς ελέγχους» και ιδιωτικές συναντήσεις για εμβολιασμένα και ανασοκατασταλμένους άτομα με περισσότερους συμμετέχοντες.
  • Από τις 4 Μαρτίου θα υπάρξει χαλάρωση για εστιατόρια, ντισκοτέκ και κλαμπ καθώς και για μεγάλες εκδηλώσεις. 
  • Από τις 20 Μαρτίου δεν θα ισχύουν πλέον «όλα τα μακροπρόθεσμα προστατευτικά μέτρα», όπως και οι υποχρεωτικοί κανονισμοί για την εργασία στο σπίτι.
google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi