ΓερμανίαΕιδήσεις και Νέα

Γερμανία Offenbach: Εκκένωση μετά από εύρεση βόμβας από τον Β΄ Παγκόσμιο πόλεμο όπου επηρεάζει 8700 πολίτες.

Για άλλη μια φορά, η ανακάλυψη μιας βόμβας επηρεάζει χιλιάδες ανθρώπους. Οι πολίτες στο Offenbach ενημερώθηκαν μέσω φορτηγών με μεγάφωνα.

Βόμβα 250 κιλών από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο βρέθηκε στην περιοχή Μπούργκελ του Όφενμπαχ το απόγευμα της Πέμπτης. Σύμφωνα με την πόλη, η τοποθεσία βρέθηκε σε έναν ανοιχτό χώρο μεταξύ του Mainzer Ring και του Karl-Herdt-Weg.

Όπως ανακοίνωσε περαιτέρω εκπρόσωπος της πόλης, μια ομάδα κρίσης έχει ξεκινήσει τις εργασίες σύμφωνα με τις οδηγίες του δημάρχου Felix Schenke. Η αστυνομία, η πυροσβεστική και η υπηρεσία εκκαθάρισης εκρηκτικών μηχανισμών βρέθηκαν στο σημείο λίγο μετά την εύρεση. Σε ακτίνα περίπου 750 μέτρων γύρω από το σημείο, διατάχθηκε η εκκένωση των σπιτιών. Σύμφωνα με την πόλη, επηρεάζονται έως και 8.700 άνθρωποι.

Ο πληθυσμός ενημερώθηκε μέσω μεγαφώνων φορτηγών. Ζητήθηκε από τους χρήστες του δρόμου να αποφύγουν όσο το δυνατόν περισσότερο την περιοχή μεταξύ Offenbacher Strasse/Langstrasse στα δυτικά και Geleitsweg/Eduard-Oehler-Strasse στα νότια καθώς και της Arendsstrasse και της Rohrstrasse στα βόρεια.

Μόλις το βράδυ της Τετάρτης στο Hanau, στις εγκαταστάσεις του τεχνολογικού ομίλου Heraeus, μια βόμβα 250 κιλών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κατέστη ακίνδυνη με ελεγχόμενη εξουδετέρωση. Για προληπτικούς λόγους, 16.000 άνθρωποι χρειάστηκε να μεταφερθούν εκεί ασφαλείς, συμπεριλαμβανομένων ασθενών σε νοσοκομείο.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

11χρονος Λαρισαίος «Αϊνστάιν» κέρδισε μετάλλιο στην παγκόσμια Ολυμπιάδα Ρομποτικής.

e-enimerosi

AstraZeneca: Προχωρά στην απόσυρση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi