Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία: Όπως φαίνεται, βρέθηκε ο διάδοχος του εισιτηρίου των 9 ευρώ.

Όπως φαίνεται, βρέθηκε ο διάδοχος του εισιτηρίου των 9 ευρώ. Σύμφωνα με δημοσίευμα των ΜΜΕ, θα πρέπει να είναι σε όλη την Γερμανία το εισιτήριο των 49 ευρώ. Σε ένα έγγραφο βασικών θεμάτων για τη διάσκεψη των υπουργών μεταφορών που ξεκινά την Τετάρτη στο Bremerhaven, λέγεται ότι το εισιτήριο των 49 ευρώ θα πρέπει να είναι διαθέσιμο ως ετήσια συνδρομή, ανέφερε η «Rheinische Post» (έκδοση της Τετάρτης) που εμφανίζεται στο Ντίσελντορφ. Ως εκ τούτου, οι υπουργοί μεταφορών αναμένουν υψηλό ποσοστό νέων πελατών και υψηλό αντίκτυπο στο κλίμα.

Σύμφωνα με την έκθεση, η προσφορά που σχεδιάζεται με την ονομασία «Klimaticket Deutschland» θα πρέπει να ισχύει σε όλη την Γερμανία στα τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς. “Είναι εξατομικευμένο και μη μεταβιβάσιμο”, αναφέρει το έγγραφο βασικών θεμάτων. Το εισιτήριο θα πρέπει να προσφέρεται τόσο ψηφιακά όσο και αναλογικά.

Η εισαγωγή είναι ακόμα ανοιχτή.

Ωστόσο, η ημερομηνία εισαγωγής εξακολουθεί να εξαρτάται από μια συμφωνία για τη χρηματοδότηση. Οι υπουργοί μεταφορών περίμεναν από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κάνει μια προσφορά για την αύξηση των κεφαλαίων. Το έγγραφο βασικών θεμάτων είχε συντονιστεί με το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Μεταφορών, τις δημοτικές οργανώσεις-ομπρέλα και τις κορυφαίες ενώσεις μεταφορών.

Ο υπουργός Μεταφορών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Όλιβερ Κρίσερ είπε ότι τα κρατίδια είχαν ξεκινήσει μια διαδικασία τον Σεπτέμβριο για να σχεδιάσουν ένα διάδοχο μοντέλο του εισιτηρίου των 9 ευρώ. «Αυτή η διαδικασία είναι στο σωστό δρόμο.» Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει έλλειψη συνολικής χρηματοδότησης για τις δημόσιες συγκοινωνίες.

google newsΑκολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

AstraZeneca: Προχωρά στην απόσυρση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi