Ειδήσεις και Νέα

Γερμανία: Βήμα-Βήμα το έγγραφο εισόδου πολιτών στη Γερμανία (DEA)

Υπάρχουν πολλοί συμπατριώτες μας ή συγγενείς τους οι οποίοι θέλουν να έρθουν στη Γερμανία και δεν γνωρίζουν Γερμανικά ή Αγγλικά, ή δεν έχουν γνώση της  νέας τεχνολογίας.

Ετοιμάσαμε λοιπόν για όλους εσάς έναν αναλυτικό οδηγό που εξηγεί βήμα-βήμα την διαδικασία ψηφιακής καταχώρησης στο Γερμανικό κράτος πριν την είσοδο στη χώρα.

Οι ταξιδιώτες υποχρεούνται να μπουν σε 10ήμερη καραντίνα από την ημερομηνία εισόδου τους στη Γερμανία, και μπορούν μετά από 5 ημέρες να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού. Σε περίπτωση που αυτό είναι αρνητικό, λήγει η καραντίνα πριν την πάροδο των 10 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί: Την στιγμή που γράφεται αυτός ο οδηγός (20.11.2020), ΔΕΝ είναι όλη η Ελλάδα περιοχή υψηλού κινδύνου, εκτός από συγκεκριμένες αναγραφόμενες περιοχές, σύμφωνα με το Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών και το Ινστιτούτο RKI. Οι πληροφορίες που παρέχονται στο συγκεκριμένο άρθρο είναι από επίσημες πηγές της Γερμανικής Κυβέρνησης.

SOS: Σας συνιστούμε για περισσότερες πληροφορίες να επικοινωνήσετε με την αεροπορική/ακτοπλοϊκή εταιρεία που σκοπεύετε να ταξιδέψετε, και φυσικά με κάποια επίσημη Γερμανική ή Ελληνική αρχή.

Το έγγραφο θα το βρείτε εδώ.

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi