Ειδήσεις και Νέα

Γκάζι: Σύλληψη για τον τραυματισμό των Κρητικών.

Συνελήφθη ένας από τους εμπλεκόμενους δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το άτομο που συνελήφθη δεν είναι αυτό που πυροβόλησε.

Οι δράστες της επίθεσης είναι γνώριμοι των αρχών, που συνθέτουν κομμάτι-κομμάτι το παζλ, ενώ οι τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται, σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως φαίνεται η παρέα των τριών Κρητικών βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή, καθώς το αιματοκύλισμα φαίνεται να έγινε για ανούσια αφορμή.

Είναι άνδρας αλβανικής καταγωγής, γεννημένος το 1990. Η σύλληψη σύμφωνα με πληροφορίες έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής 17/12

Ο Αλβανός μαφιόζος που πυροβόλησε εν ψυχρώ ήδη καταζητούνταν για την δολοφονία του υδραυλικού σε καφετέρια στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από 8 μήνες.

google news

Ακολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi