Ειδήσεις και Νέα

Ιταλία: Τέλος στο θρίλερ με τουρκικό εμπορικό πλοίο που κατέλαβαν μετανάστες.

Ειδικές δυνάμεις της Ιταλίας συνέλαβαν τους μετανάστες που είχαν καταλάβει τουρκικό πλοίο, ανοιχτά της Νάπολης.

Ολοκληρώθηκε μετά από επτά ώρες η επιχείρηση των Ειδικών Δυνάμεων της Ιταλίας στο τουρκικό πλοίο «Galata Seaways» που είχαν καταλάβει μετανάστες.

Η επιχείρηση των ιταλικών Ειδικών Δυνάμεων του Ναυτικού, της Οικονομικής Αστυνομίας και του Λιμενικού αντιμετώπισε την απόπειρα πειρατείας στο τουρκικό εμπορικό πλοίο από μέρους 15 παράτυπων μεταναστών.

Οι μετανάστες είχαν κλειστεί μέσα στο αμπάρι και, τελικά, μετά από πολύωρη προσπάθεια, συνελήφθησαν από τους άνδρες των ιταλικών Αρχών.

Πώς κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο πλοίο οι μετανάστες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την Ιταλία, οι μετανάστες είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο στην Τουρκία, λίγο πριν από την αναχώρησή του, και όταν το πλήρωμα τους ανακάλυψε στα ανοικτά της Νάπολης, προσπάθησαν να πραγματοποιήσουν πειρατεία.

Όπως έγινε γνωστό, τα 22 μέλη του πληρώματος και τρεις επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Το πλοίο είχε σαλπάρει από την Τουρκία και, σύμφωνα με το αρχικό πρόγραμμα, θα έπρεπε το Σάββατο 10 Ιουνίου να φτάσει στο γαλλικό λιμάνι Σετ.

google news

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά δίκτυα facebooktwitterinstagramyoutube,tik tok, και στο Google news. Διαβάστε την e-enimerosi.com για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, κάνετε εγγραφή στην σελίδα και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

 

πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi