Ειδήσεις και Νέα

Κακοκαιρία Elias: Χωρίς ρεύμα μεγάλο κομμάτι της πόλης του Βόλου.

Με σφοδρότητα πλήττεται ο Βόλος από την κακοκαιρία Elias, ενώ πραγματοποιούνται απεγκλωβισμοί πολιτών που παγιδεύτηκαν από τα ορμητικά νερά.

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Φρόσω Παύλου, μαζί με άλλα τρία άτομα είναι εγκλωβισμένη στον Βόλο. Η δημοσιογράφος ετοιμαζόταν να μεταδώσει το ρεπορτάζ στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Νωρίτερα το απόγευμα έγινε επιχείρηση απεγκλωβισμού τεσσάρων ατόμων στον Πλατανιά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr.  Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Δημήτρη Ραμματά, επρόκειτο για κατοίκους του χωριού, που είδαν ξανά τον χείμαρρο να γεμίζει νερό φοβήθηκαν να τον περάσουν και κάλεσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η επιχείρηση στήθηκε από την Πυροσβεστική, χρησιμοποιήθηκε μηχάνημα ιδιώτη, που συνεργάζεται με τον Δήμο και οι κάτοικοι μεταφέρθηκαν με ασφάλεια, ενώ στην περιοχή υπήρχαν και δυνάμεις του Στρατού.

Ο κ. Ραμματάς ανέφερε ότι από τον μεγάλο όγκο βροχής ανέβηκαν ξανά οι χείμαρροι, πλημμύρισαν παραθαλάσσιες περιοχές όπως Μηλίνα, Πλατανιάς και Κατηγιώργης και η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο.

google newsΑκολουθήστε μας και στο Google news. Διαβάστε μας για να ενημερώνεστε για όλα τα νέα, από την Ελλάδα και τον κόσμο, πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι έγκαιρα και έγκυρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σύλλογος Παραπληγικών Ν. Δράμας, οι εκδόσεις Εντύποις και το βιβλιοχαρτοπωλείο PsalidiXarti.gr σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Ο Πειρατής στην Στέγη”.

e-enimerosi

Σπάσιμο αναχώματος στον Κοσκινά Καρδίτσας.

e-enimerosi

΄΄Μια νύχτα στο Μουσείο΄΄.

e-enimerosi